Jakiej firmy kable grzewcze i termoregulatory są najlepsze?

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

26 listopada 2008, 11:37

Zgadzam sie: good 0 bad

Jakiej firmy kable grzewcze i termoregulatory do ogrzewania podłogowego są najlepsze? Proszę doradźcie mi coś.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 czerwca 2010, 15:26

Termolegurator rt2 sparawuje sie bardzo dobrze mój znajomy go ma i jeszcze nigdy nie zdarzyło się żeby była nieodpowiednia temp.a kabel ESR tak mi się wydaje

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 marca 2015, 11:48

Powiem tak jak pojedzie się po wszystko do jednego sklepy czy hurtowni to powinni wam ładnie dobrać i doradzić co jest obecnie najlepsze. W tym temacie też bardzo dużo się zmienia sami jak kupowaliśmy w Bargo całą elektrykę (http://www.bargo.pl/index.php/oferta/kable-el ektryczne) to odbyło się tak, że maila z zamówieniem napisałem z innymi rzeczami a ostatecznie mnie sprzedawcy przekonali i kupiłem zupełnie coś innego bo w między czasie się pojawiło, więc takie informacje to raczej u sprzedawców którzy są na czasie a nie na forach.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 czerwca 2018, 08:32

Najlepiej rozejrzeć się za jakąś hurtownią. Najtańsza opcja.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 września 2026, 07:33

Warto również mieć na uwadze, że wiązki kablowe stanowią jeden z kluczowych elementów wielu współczesnych urządzeń, odpowiadając nie tylko za zasilanie, ale również za przesyłanie sygnałów i komunikację pomiędzy poszczególnymi podzespołami. Teknosystem https://www.teknosystem.com.pl/kompetencje/wi azki-kablowe/ zajmuje się ich produkcją od ponad 30 lat, dostarczając rozwiązania między innymi dla przemysłu, medycyny, kolejnictwa, lotnictwa, transportu oraz maszyn specjalistycznych. Firma wykorzystuje przewody renomowanych producentów i szeroką gamę profesjonalnych narzędzi do obróbki oraz zaciskania konektorów. Gotowe wiązki przechodzą kontrolę zgodności z dokumentacją oraz testy elektryczne, dzięki czemu mogą być przygotowane do bezpośredniego zastosowania w docelowym urządzeniu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jakie kupić narzędzia? Liczba postów: 674 Grupa: Technologie... Na stronie https://zebate24.pl/kategoria/czesci-zet telmeyer/ znajdziecie ofertę sklepu internetowego Zębate24, która jest dostawcą części zamiennych dla maszyn....
  • Serwis koparek Liczba postów: 3 Grupa: Technologie... Przy tego typu awariach najlepiej dzwonić bezpośrednio zamiast pisać maile bo liczy się każda godzina. Dobry dealer powinien mieć dedykowany numer do pilnych zg...
  • Fotowoltaika Liczba postów: 189 Grupa: Technologie... Myśląc o fotowoltaice, wpadła mi ostatnio w ręce broszura dotycząca różnych systemów i ich możliwości. Fajnie, że wiele firm oferuje nie tylko same panele, ale....
  • Why a HELOC Calculator Is Helpful Before You Borro... Liczba postów: 10 Grupa: Technologie...
  • Kostka brukowa Liczba postów: 96 Grupa: Technologie... Przy wyborze kostki brukowej na podjazd długo skupiałem się głównie na kolorze i wyglądzie, ale później zacząłem zwracać większą uwagę na parametry techniczne.....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21226 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 845

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */