Jasny stylizowany parkiet, idealny do wnętrz w stylu retro.

« Powrót do artykułu: Jasny stylizowany parkiet, idealny do... | « Powrót do grupy: Wnętrza

26 stycznia 2016, 11:43

Zgadzam sie: good 0 bad

jasny parkiet musi właśnie pasować do wnętrza, to zalezy od mebli koloru scian, u mnie zona uparła sie na jasną deskę z ArtCore co prawda ładnie to wygląda, bo dobrze zaaranżowała sypialnię,a le ja jestem zwolennikiem ciemnej, klasycznej deski.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 czerwca 2016, 22:03

Też uważam, że podłoga musi pasować do wnętrza. Ciemne podłogi są piękne, ale ja wybrałam jasne deski baltic wood.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 czerwca 2016, 11:56

Zgadza się,grunt aby taka podłoga nam się podobała i była solidna na lata,od tego należy zacząć. Ja z doświadczenia polecam zastanowić się nad kamieniem naturalnym,co o tym sądzicie?

www.kamieniarstwo.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

29 czerwca 2016, 17:51

Ja w nowym mieszkaniu zdecydowałem się na drewnianą podlogę wykonaną z olchy. Wszystkim zajęli się specjaliści z www.ardi.com.pl. Idealnie to wpasowało się w moje całe wnętrze, a co najważniejsze jest bardzo solidna.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 listopada 2017, 21:21

A my mamy stary parkiet - do renowacji. Przy okazji mamy zamiar zmienić barwę parkietu - z tego co czytałam na stronie
http://www.klinikaparkietu.pl/porady/zmiana-b arwy-parkietu to jest to możliwe :) Na pewno bardziej podobają mi się jasne podłogi i taką chciałabym u siebie po remoncie :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wyposażenie biura. Produkcja mebli Liczba postów: 55 Grupa: Wnętrza W pracy ostatnio mieliśmy sporo zamówień na hale przemysłowe, więc zaczęliśmy rozważać różne opcje wyposażenia. Posadzki są mega ważne, bo od ich jakości zależy...
  • Higiena w parze ze zdrowiem Liczba postów: 20 Grupa: Wnętrza Ciekawe, jak wiele osób nie zwraca uwagi na to, w jakich opakowaniach przechowują leki. Niedawno byłam świadkiem rozmowy w aptece, gdzie ktoś wspomniał o tym, j...
  • Zawsze świeże jedzenie dzięki nowoczesnej lodówce Liczba postów: 71 Grupa: Wnętrza Czy ktoś regularnie piecze z mąki orkiszowej? Chcę trochę ograniczyć zwykłą mąkę pszenną w domowych wypiekach i zastanawiam się, od czego najlepiej zacząć. Znal...
  • Tapeta czy plakat, co najlepiej ozdobi Twoją ścian... Liczba postów: 70 Grupa: Wnętrza Ja jestem dużym fanem ciekawych motywów na plakatach i w mojej opinii jeżeli będziecie szukali takich propozycji do swojego wnętrza to warto odwiedzić On my Wal...
  • Jak pielęgnować podłogę z marmuru? Liczba postów: 60 Grupa: Wnętrza W przypadku podłogi z kamienia naturalnego, czyli marmuru lub granitu, polecam regularnie ja myć, odkurzać czy zamiatać bo brud oraz kurz gromadzi się tutaj tak...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21110 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 260

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */