Kafle w stylu nowoczesnym - do łazienki?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

20 listopada 2016, 19:37

Zgadzam sie: good 0 bad

Połączeni bieli z drewnem w łazience albo z surowością betonu też daje fajne aranżacyjnie efekty i nowoczesne wnętrze.

https://www.facebook.com/decoroom.eu/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 listopada 2016, 19:11

Pomysłów teraz mnogo. I sporo ciekawych kolekcji płytek. Oj jest w czy wybierać. Z ostatnich propozycji podoba mi się seria Form - nowoczesna ciemna płytka też świetnie będzie komponować się z drewnem.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 listopada 2016, 08:58

Mi się podobają kafle imitujące beton. To bardzo dobre rozwiązanie, jak myślicie?

Zgłoś | Cytuj | Link

4 grudnia 2016, 16:33

To dobre rozwiązanie pod warunkiem, że znajdziesz ładną imitację. Zerknij sobie na płytki loft, bergen z ceramstica. To dobre rozwiązanie dla tych, którzy chcą mieć nowoczesny design za mniejszą kwotę.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 grudnia 2016, 14:34

A może nie kafle tylko granit: http://www.dario-stone.pl/ zobaczcie jak ładniesię prezentuje. Jak wam się podoba?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 grudnia 2016, 14:50

Użytkownik connie napisał: To dobre rozwiązanie pod warunkiem, że znajdziesz ładną
imitację. Zerknij sobie na płytki loft, bergen z
ceramstica. To dobre rozwiązanie dla tych, którzy chcą
mieć nowoczesny design za mniejszą kwotę.

Akurat nie powinno być problemu ze znalezieniem ładnej imitacji. Ja takich widziałam mnóstwo.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 kwietnia 2017, 18:20

Polecam markę hiszpańskiej firmy Equipe, są naprawdę dobrej jakości i mają fajne wzory. Ja właśnie kupiłam te płytki w sklepie www.alekafelki.pl i jestem bardzo zadowolona.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 kwietnia 2017, 09:33

Dla mnie bardzo ciekawie prezentują się płytki gresowe. U siebie w łazience mam takie na podłodze, a na ścianach ceramiczne. Kolory to połączenie beżu i szarości. Uważam, że wygląda bardzo fajnie. Oba rodzaje płytek są matowe. Wszystko było kupione tutaj http://www.sanpol.pl/salony/wyposazenie-lazie nek/plytki/

Zgłoś | Cytuj | Link

26 kwietnia 2017, 12:04

Ja kafelki do swojej łazienki wybrałam na impero.com.pl/ i jesteśmy bardzo zadowoleni. najpierw nam profesjonalnie doradzili aranżację i wszystko zostało nam dostarczone pod same drzwi:D Do tego mogliśmy wszystko rozłożyć na raty.
Sam wybór kafelek i nie tylko jest bardzo szeroki, więc na pewno znajdziesz cos dla siebie:D

Zgłoś | Cytuj | Link

26 kwietnia 2017, 13:20

Wiele osób kupuje kafelki w Paradyż. Chociaż mi osobiście nie bardzo się podobają.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Overchat AI Liczba postów: 5 Grupa: Ciekawe pom... 250% саламдашуу бонусу жана 180 фриспин – бул мүмкүнчүлүктөр дүйнөсүнө кеңири чакыруу. Ал башталгычтарга ишеним берип, тажрыйбалуу оюнчуларга горизонтторду кеңе...
  • Astronaut Game Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... I wanted to share my thoughts about the Astronaut Game because I’ve been trying it for a while and it really caught my attention in a surprising way. At first g...
  • Banger Liczba postów: 10 Grupa: Ciekawe pom... Thank you very much!
  • Nowoczesne rozwiązania w kuchni Liczba postów: 394 Grupa: Ciekawe pom... Czy wiecie, która firma posiada w swojej ofercie różnego rodzaju woreczki do chleba i laminaty spożywcze? Ważny jest dla mnie szeroki wybór produktów. Ostatnio...
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 131 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20248 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 312

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >