Kamienna dekoracja ścian

« Powrót do artykułu: Kamienna dekoracja ścian | « Powrót do grupy: Wnętrza

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

24 października 2018, 12:14

Zgadzam sie: good 0 bad

Efekt moim zdaniem ładny i praktyczny, ale nie na całej ścianie. Aby ładnie taki kamień położyć, polecam też dokładnie ogarnąć gruntowanie – gruntem Acryl Putz Gu 40 polmierowym. Wtedy nie będzie obaw, że właśnie coś po położeniu tych płytek się będzie działo.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 listopada 2018, 11:03

Przyznam, ze jako dekoracja ścian, tego typu ozdoby kamienne bardzo fajnie i ciekawie się prezentują, taki styl trzeba po prostu lubić i dobrać do niego równie ciekawe meble :)

KM-meble.eu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 marca 2019, 14:51

Kamień wygląda dość chłodno, więc pomyśl nad ociepleniem wizualnie wnętrza. Pomyśl o sztukaterii, która fanie wypełni i ociepli wnętrze. https://perfectstyr.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

22 marca 2019, 09:59

Moim zdaniem ciekawy pomysł i na pewno jest to bardziej eleganckie rozwiązane niż fototapeta czy zwykły tynk dekoracyjny. Warto się nad tym zastanowić.

Drewlux.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

25 marca 2019, 10:38

A zielony mech na ścianie w salonie? Albo rośliny stabilizowane? Na http://kreatywnazielen.pl/obrazy-i-panele-z-r oslin-stabilizowanych/ jest oferta na takie cos i musze przyznać, ze wygląda to na prawdę fajnie, nie tylko takie obrazki z zielonego mchu ale i te kolorowe.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 marca 2019, 09:59

A ja na przykład postawiłem na tynk Magnat Beton Style. Efekt naturalnego betonu na ścianie mam. Taki sam kolor, efekt deskowania, wżery. Bardzo elegancko to się prezentuje i łatwo taki tynk nałożyć

Zgłoś | Cytuj | Link

3 kwietnia 2019, 14:51

Podpowiem sklep fototap.pl. Piękne grafiki, zwłaszcza jeśli chodzi o motywy do pokoju dziecięcego to można u nich dobrać obrazek dla chłopca lub dla dziewczynki. Moje dzieciaki są bardzo zadowolone z takiej dekoracji.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 kwietnia 2019, 21:38

Polecam naturalny, płaski kamień, w różnych odcieniach brązu, który pasował będzie do ścian pomalowanych na kolor kawa z mlekiem. Na kamieniu dobrze kontrastował będzie nasz grzejnik Galapagos, który ma formę wertykalną.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 kwietnia 2019, 12:24

Ja miałem trochę mniejsze środki i zrobiłem taki kamień dekoracyjny w formie fototapety i powiem wam, że pięknie to wyszło i taką bardzo realistyczną fototapetę znalazłem na stronie sklepu https://www.krainabarw.pl/.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 czerwca 2019, 14:47

Mam wypróbowany sklep na stronie fototap.pl. Kupowałem tutaj fototapetę do sypialni a ostatnio zamawiałem też do pokoju synka. Wzorów mają całą masę, można dobrać dedykowany obraz pod każde wnętrza. Teraz chodzi mi po głowie jeszcze fototapeta do salonu....:)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Panele podłogowe Liczba postów: 325 Grupa: Wnętrza Panele winylowe są dziś dostępne w dziesiątkach wykończeń: od klasycznych długich desek, przez modne jodełki, aż po wzory kamienia czy betonu w dużych formatach...
  • Jaki stół wybrać? Liczba postów: 95 Grupa: Wnętrza Czy wiecie, która firma posiada w swojej ofercie płyty meblowe i zawiasy? Głównie interesuje mnie płyta hdf. Jakiś czas temu znalazłam w Internecie firmę KORNER...
  • 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 91 Grupa: Wnętrza I especially agree about the importance of textiles. A well-chosen throw or some interesting cushions can instantly change the whole feel of a room. And the per...
  • Elegancki pomysł na przedpokój Liczba postów: 9 Grupa: Wnętrza Szukając mebli do przedpokoju, które połączą styl i funkcjonalność. To w i-meble znajdziesz mnóstwo kolekcji, od prostych szafek po całe zestawy. Idealne, by po...
  • Higiena w parze ze zdrowiem Liczba postów: 15 Grupa: Wnętrza Dobre meble medyczne to podstawa w opiece nad osobami starszymi. Warto wcześniej dowiedzieć się, na co zwracać uwagę przy ich zakupie. Meble medyczne dla senior...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20008 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 105

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >