offline BackToBlack doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Chocho majster
|
Ja bym odradzała coś takiego, bo one się nadzwyczajnie w świecie męczą, one powinny żyć wolno i takie moje zdanie jest, jak chcesz zwierzaka kup sobie psiaka, kota świnkę morską i będzie ok ... ale nie męcz takich zwierzaków które przyczajone są do życia w dżungli na przykład |
|
| |
| Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
|
| |
offline Rafaello majster
|
no i nie będę odstawał od innych ludzie naprawdę zastanówcie się zanim zakupicie takiego ziwerzaka, bo one cierpią nasz kraj nie jest dla nich stworzony one powinny żyć wolno puszczone, to tak jak by nas ludzi zamknąć w jakimś pokoju bez ścian okien bez bliskich, to byłaby dla nas wegetacja dla nich tez jest |
|
| |
offline pisii35 doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Jadzia praktykant
|
|
|
| |
offline Jadzia praktykant
|
|
|
| |
offline pola66 praktykant
|
|
|
| |
offline Michael99 praktykant
|
|
|
| |
offline voler1 praktykant
|
|
|
|
Kapucynka
«
Powrót do grupy: Nasze zwierzaki
Ostatnio na forum
- Airplane Liczba postów: 2 Grupa: Nasze zwier... Hej, próbowałem ostatnio odłożyć trochę kasy na nowy laptop, ale ciągle coś mi nie wychodziło, aż kumpel wspomniał o miejscu, gdzie czasem dorabia grą i tak tra...
- Games India Liczba postów: 3 Grupa: Nasze zwier... आपका बहुत-बहुत धन्यवाद!
- オンラインバカラゲーム Liczba postów: 5 Grupa: Nasze zwier...
- Szyszki, szynszyle, szyszunie :) Liczba postów: 13 Grupa: Nasze zwier... Użytkownik niebieski78 napisał: Ja nie posiadam. Ale uwielbiam. Są takie malutkie i słodkie :)) Też nie posiadam ale znajomy ma i te zwierzaki to czyste szczęś...
- Pielęgnacja kaukaza Liczba postów: 11 Grupa: Nasze zwier... Zachęcam do zajrzenia na fora tematyczne :)