offline danuta S doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google |
Kilka pomysłów, jak uzyskać więcej przestrzeni w mieszkaniu?
«
Powrót do artykułu: Kilka pomysłów, jak uzyskać więcej... | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Sufity podwieszane - ciekawe aranżacje Liczba postów: 100 Grupa: Wnętrza Będziemy mieć podwieszane sufity tylko i wyłącznie by ukryć rekuperacje. Specjalnie podwyższyliśmy parter, aby nie stracić na wysokości sufitów. Nie podobają mi...
- Sprawna przeprowadzka - krok po kroku Liczba postów: 66 Grupa: Wnętrza Jeżeli szukacie firmy, które oferuje kompleksowe usługi przeprowadzkowe na terenie Warszawy lub okolic, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofert...
- Ciekawa aranżacja wnętrz Liczba postów: 233 Grupa: Wnętrza Przy montażu luster w szafach pamiętajcie o jednym, bardzo ważnym detalu folia do luster na tył lustra. https://anba21.pl/pl/menu/folia-do-luste r-135.html St...
- Jakie zmiany w trendach wnętrzarskich można zaobse... Liczba postów: 18 Grupa: Wnętrza No to można eklektycznie - ja mam kuchnię Kaszmir / drewno / szałwia / szary / złoto a na dole łazienkę czarny / ciemnozielony / złoto. Korytarz jest szarozielo...
- Ekonomiczna metamorfoza wnętrza zgodna z trendami... Liczba postów: 5 Grupa: Wnętrza wg mnie zamiast wyrzucać i kupować nowe, lepiej ogarnąć to, co już jest. ja odkryłem mpb i to moim zdaniem świetna alternatywa dla klasycznych plyt na fronty me...