Kolor farby

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

30 czerwca 2011, 09:57

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam!

Mam mały problem odnośnie jaki kolor farby mam dobrać do swojego mieszkania a głownie salonu??

Głownie zwracam uwagę na to, że kupuj kremową sofę

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 czerwca 2011, 13:50

gosia bardzo Cię proszę podaj więcej szczegółów, jak duży jest salon, czy jest widny? ile okien posiada? Co chcesz najbardziej wyeksponować w salonie? Te drobnostki maja wielki wpływ na to jaki kolor powinien to być.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 lipca 2011, 11:19

Zgadza się,bez większej ilości szczegółów raczej trudno będzie cokolwiek doradzić.. A może wstawisz też jakieś zdjęcie? Wtedy byłoby o wiele prościej. Jaką masz podłogę w salonie?

Zgłoś | Cytuj | Link

15 lipca 2011, 11:40

Podłoga jest to parkiet jasny brąz sofa tak jw. meble mam ciemne w sumie czarne...

Pokój ma ok. 25 mkw. coś jeszcze ??

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lipca 2011, 23:17

skoro mowisz, ze masz ciemne meble to zastanawialabym sie raczej nad stonowanymi, jasnymi kolorami scian...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 lipca 2011, 23:18

jesli do ciemnych mebli dalabys ciemne sciany to wszystko nabraloby jakiegos takiego mrocznego charakteru :) chyba ze takie cos Ci odpowiada :)

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lipca 2011, 10:06

też bym rozjaśnił wnętrze jasnymi, pastelowymi kolorami na ścianach...a zastanawiałaś się już nad farbą?

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lipca 2011, 13:37

właśnie się zastanawiam nad jasnymi, no ale nad farbą się nie zastanawiałam, a możesz coś polecić?

Zgłoś | Cytuj | Link

31 lipca 2011, 16:39

mogę, ja malowałem w całym domu Fluggerem, także jako konsument mogę Ci je polecić, bo jakiś problemów przy malowaniu nie było, no i teraz po pół roku tez jest okej wszystko

Zgłoś | Cytuj | Link

31 lipca 2011, 17:15

nie tylko Ty ich polecasz;)...moze warto spróbować...

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dodatki do salonu Liczba postów: 36 Grupa: Ciekawe pom... Użytkownik abs112143 napisał: Same here! I'm also working on a living room with Scandinavian vibes—clean lines, neutral tones, and cozy touches. It's such a cal...
  • prawnik płock Liczba postów: 22 Grupa: Ciekawe pom... Mi bardzo pomógł prawnik Chrzanów, którego w 100% polecam. To osoba z dużym doświadczeniem i wiedzą.
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 673 Grupa: Ciekawe pom... Zamiast standardowych kurortów w tym roku postawiłam na coś z duszą i tak trafiłam na egzotika http://egzotika.pl/ Mają egzotyczne wycieczki w małych grupach, k...
  • Lanca kominowa strazacka Liczba postów: 7 Grupa: Ciekawe pom... I remembered when I was looking for a trusted service at the beginning of my studies and came across a mention of 1ws, one of the pioneers in this field. I deci...
  • Lepszy wieszak czy stojak na rower? Liczba postów: 67 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem nowego roweru, to polecam Wam wszystkim sprawdzic ofertę sklepu rowerowego sklepu internetowego Colex, gdzie znajdziecie m....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19858 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 240

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >