offline ![]() felix praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Mk17 praktykant |
Wydaje mi się że chyba lepiej samemu budować...no nie wiem. Chociaż w Niemczech np moja ciocia ma dom właśnie w takim domu szeregowym i jest wystarczająco miejsca. Tak samo moja przyjaciółka ma dokładnie na ten sam styl wybudowany dom. Na dole jest duży salon, kuchnia, toaleta oraz wyjście na taras. Na górze 3 pokoje oraz łazienka. Całkiem na dole zkolei zejście do piwnicy gdzie ma pralnie i jeszcze jedną łazienkę. Także może byc i taki szeregowiec ;) Fajnie tez mieć kominek w takim domu. Na Kratkach jest ogromny wybór w tym również kominków gazowych. |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: fernando praktykant |
Nasz kominek zawdzięczamy rewelacyjnej ofercie EkoKlimat http://www.ekoklimat.com.pl/ Postawiliśmy na model bio, ze względu na zdrowe podejście do środowiska na którym ogromnie nam zależało. I był to zdecydowanie właściwy wybór, wart swojej ceny! No i mamy kolejną atrakcję w salonie. :) |
| |
offline ![]() dentysta44 praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() dtrellaZ doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Emalienka12 praktykant |
|
| |
offline ![]() E-Rzecznik marki King Klinkier fachowiec
![]() |
Szanowni Państwo, |
| |
offline ![]() e-Rzecznik Śnieżka fachowiec
![]() ![]() |
Szanowni Państwo, |
|
Kominek
«
Powrót do grupy: Domy szeregowe
Ostatnio na forum
- dozowniki do mydła? Liczba postów: 38 Grupa: Domy szereg... W dziedzinie utrzymania czystości w placówkach edukacyjnych, takich jak szkoły czy przedszkola, ważne jest, aby stosować środki bezpieczne dla dzieci. Sklep htt...
- Budowa domu Liczba postów: 175 Grupa: Domy szereg... Tak mnie coś tknęło i zaczęłam grzebać w tym temacie… bo ceny za wywóz potrafią się bardzo różnić. Jakby co, źródło mam stąd: https://dziennikpolski.pl/wywoz-od...
- Pompy ciepła Liczba postów: 1 Grupa: Domy szereg... Zastanawiam się nad zakupem pompy ciepła, ale boję się wysokich kosztów instalacji. Ktoś orientuje się, jakie są realne koszty i opłacalność? Z którą firmą najl...
- Szukam specjalistów od kompensacji mocy biernej Liczba postów: 2 Grupa: Domy szereg... Szukam specjalistów od kompensacji mocy biernej – ktoś może polecić firmę, która pomogła Wam w doborze odpowiednich rozwiązań?
- Przeprowadzka Liczba postów: 122 Grupa: Domy szereg... Zmiana miejsca zamieszkania to zawsze duże wyzwanie, zwłaszcza jeśli przeprowadzka obejmuje transport między miastami. ADS Przeprowadzki realizuje przeprowadzki...