![]() Gość: ohelulefht praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: shawnww5 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: uhotubamuy praktykant |
|
| |
![]() Gość: AlfredGef praktykant |
Decyzja o ważnym tatuażu to fascynujący krok – dla
dużo to dowód wyrażenia siebie, wspomnienie ważnego
punktu czy po nisku linia sztuki, którą chcą chodzić na
roli. Ale zanim usiądziesz na mebla tatuażysty (lub
przyjmiesz próbę samodzielnie – o tym za chwilę), warto
dokładnie się przygotować. Oto kilka rad, które
ułatwią Ci odczuć poprzez ten proces świadomie także
bez stresu. |
| |
![]() Gość: elzunia praktykant |
Czytałam ostatnio ranking i mocno polecane były farby koloryzujące do włosów z większą zawartością składników pielęgnujących. Niby trwałość + ochrona struktury włosa. Zastanawiam się, czy naprawdę widać różnicę względem drogeryjnych. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() giermo inżynier
![]() |
Panowie nie są specjalistami w wyborze kosmetyków. Często też mają ich zwyczajnie za mało, albo liczą, że to żony będą im je kupować. Często tak się dzieje. Nawet perfumy im dobierają. Sprawdzają, jaki jest top perfum męskich i zamawiają. Całkiem możliwe jest, że uda im się trafić w taki zapach, który spodoba się i partnerowi. |
| |
![]() Gość: LeraStugh praktykant |
https://colab.research.google.com/drive/1wyZjD_OdZy5xXZrNS7m
eBMrmDnD03ZLU#scrollTo=geKqHrDwJnlc |
|
Kosmetyki dla mężczyzn?
«
Powrót do grupy: Pasje forumowiczów
Ostatnio na forum
- Kto był w Turcji? Jak teraz wygląda lotnisko w Ant... Liczba postów: 2 Grupa: Pasje forum... Lecicie pod koniec sierpnia? My właśnie wróciliśmy w zeszłym tygodniu. Też byliśmy z dziećmi, więc doskonale rozumiem, czemu pytasz o kolejki. My przeszliśmy ko...
- Wszechstronne działanie w codziennej profilaktyce Liczba postów: 3 Grupa: Pasje forum... Po intensywnym treningu, kiedy we włóknach mięśniowych powstają mikrouszkodzenia, to właśnie białko wkracza do akcji, by je naprawić i z solidną nawiązką nadbud...
- Wakacje 2020 Liczba postów: 36 Grupa: Pasje forum... Ostatnio szukałem noclegu w Poznaniu i zależało mi na czymś więcej niż zwykły hotel, chciałem mieć trochę swobody, kuchnię, dobrą lokalizację i przede wszystkim...
- Sklepy z ubraniami Liczba postów: 321 Grupa: Pasje forum... Dla mężczyzn, którzy pragną wyglądać modnie, ale nie chcą rezygnować z praktyczności w swoim ubiorze, ciepły bezrękawnik męski będzie idealnym wyborem. Ten niez...
- Moda i zdrowie dla każdej kobiety – odwiedź blog Liczba postów: 7 Grupa: Pasje forum... Przygotowanie do usunięcia zaćmy to dla wielu osób stresujący etap, dlatego dobrze, że na https://rudaslaska.com.pl/is,usuwanie-za cmy---jak-przygotowac-sie-do-t...