Witam. W jakiej walucie braliście kredyt na mieszkanie?
Zastanawiam się nad wzięciem kredytu we frankach
szwajcarskich ze względu na niską ratę jakiej można
oczekiwać. Myślicie,że będzie to opłacalne? Czy lepiej
jest jednak zdecydować się na kredyt w polskich złotych?
Niby sytuacja w przypadku franka wygląda na stabilną: http://www.banki.pl/spread_walutowy_frank
biorąc pod uwagę spread walutowy
Kredyt
«
Powrót do grupy: Ekologiczny i energooszczędny dom
Ostatnio na forum
- Okna nowej generacji Liczba postów: 14 Grupa: Ekologiczny... Zauważyłam, że coraz więcej osób myśli o oknach dachowych, zwłaszcza przy projektowaniu przestrzeni na poddaszu. Ostatnio rozmawiałam z kumplem, który właśnie r...
- budowa domu szkieletowego Liczba postów: 27 Grupa: Ekologiczny... Mam wrażenie, że domy szkieletowe mają naprawdę wiele zalet. Kiedy rozmawiałam z moim znajomym, który pracuje w budownictwie, wspominał, że ich konstrukcja jest...
- Katalog stron internetowych Liczba postów: 2 Grupa: Ekologiczny... Czy ktoś może w prosty sposób wyjaśnić, co to właściwie jest alias? Spotykam się z tym pojęciem w różnych sytuacjach i zastanawiam się, jakie ma zastosowanie or...
- jakie dania najbardziej polecacie z diety pudełkow... Liczba postów: 2 Grupa: Ekologiczny... Ja najbardziej lubię dania z kurczakiem, świeżymi warzywami i lekkim sosem. W diecie pudełkowej fajnie sprawdzają się też różnego rodzaju bowle, bo są sycące, a...
- Prawo Rodzinne i Spadkowe Liczba postów: 3 Grupa: Ekologiczny... Prawo to obszar, który wymaga szczególnej uwagi i doświadczenia. Kiedy rozważasz skorzystanie z usług prawnika, ważne jest, by nie ograniczać się jedynie do naj...