Gość: sylek1121 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: sylek1121 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: mily9993 praktykant |
|
|
| |
Gość: betkaa praktykant |
Zastanawiamy się nad zmianą obecnego zaplecza księgowego na podmiot z dużym doświadczeniem i szerokim zespołem ekspertów w regionie. Poszukujemy wsparcia zarówno przy Podatkowej Księdze Przychodów i Rozchodów, jak i przy księgach handlowych. Wpadło mi w oko profesjonalne biuro księgowe wielkopolska. Chciałabym podpytać: jak oceniasz rzetelność prowadzenia ewidencji oraz pilnowanie kluczowych terminów podatkowych? Z góry dzięki za opinie! |
|
| |
offline jessika05 praktykant
|
Koniec miesiąca to dla wielu firm moment wzmożonej pracy z dokumentami. Faktury trzeba uporządkować, płatności sprawdzić, a dane przygotować do dalszych rozliczeń. Zastanawiam się, jak w takim okresie wygląda praca z systemem księgowym iKsięgowa. Czy odpowiednio uporządkowane procesy faktycznie robią różnicę, kiedy liczba zadań nagle się zwiększa? |
|
| |
| Reklamy Google |
Księgowa
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Remont mieszkania Liczba postów: 110 Grupa: Firmy budow... Czy ktoś z Was brał jakąś pożyczkę na remont mieszkania?
- Remont mieszkania w Warszawie Liczba postów: 20 Grupa: Firmy budow... Bardzo chciałabym znaleźć ekipę, która szybko poradzi sobie z remontem piwnicy i strychu.
- Jakie firmy budują hale pod katem magazynu? Liczba postów: 72 Grupa: Firmy budow... Ja ze swojej strony polecam zapoznać się z ofertą firmy, która oferuję takie działania jak zrywanie asfaltu, stabilizacja gruntu, recykling nawierzchni czy frez...
- parking na okęciu Liczba postów: 10 Grupa: Firmy budow... Jeżeli szukacie sprawdzonego parkingu przy lotnisku w Warszawie, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę Lot Park - Tani Parking przy Lotnisku...
- Rozwój firmy budowlanej - marketing internetowy. Liczba postów: 98 Grupa: Firmy budow... Rozwój firmy wymaga ode mnie coraz lepszego wykorzystywania informacji, dlatego chcę zamieniać gromadzone dane w konkretne wskazówki biznesowe. W tym celu warto...