Wybieramy się z rodziną do Antalyi za kilka tygodni. Kto ostatnio tam leciał – jak teraz wygląda sytuacja z lotniskiem? Podobno je rozbudowują – czy zrobiło się przez to wygodniej, czy wręcz przeciwnie? Czy zdarzają się kolejki do kontroli paszportowej? Nie chcielibyśmy z dziećmi długo tam stać.
offline ![]() AdamKowalski praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() KrzysztofLewandows praktykant
![]() |
Lecicie pod koniec sierpnia? My właśnie wróciliśmy w zeszłym tygodniu. Też byliśmy z dziećmi, więc doskonale rozumiem, czemu pytasz o kolejki. My przeszliśmy kontrolę paszportową dość szybko, maksymalnie 15 minut, chociaż przylecieliśmy prawie w godzinach szczytu. Sam port lotniczy widać, że jest gruntownie modernizowany. Nowy terminal już działa, są strefy oczekiwania, sklepy Duty Free, kawiarnie i restauracje. Jeszcze w domu przed wyjazdem wygooglowałem, o co chodzi z tą przebudową, i trafiłem na bloga na stronie GetExperience https://blog.getexperience.com/pl/news/antaly a-airport-expansion-turkey-tourism/ . Mogę Ci coś doradzić? Jeśli jesteście z dziećmi, to najlepiej być wśród pierwszych wychodzących z samolotu – wtedy szybciej przejdziecie kontrolę i odbierzecie bagaże. Czy już rezerwowaliście transfer z lotniska? Czy planujecie wziąć taksówkę na miejscu? |
| |
Reklamy Google |