Kto robił wam instalację elektryczną w Gorzowie?

« Powrót do grupy: Domy szeregowe

dziś, 08:16

Zgadzam sie: good 0 bad

Komu zlecić w Gorzowie Wielkopolskim wykonanie instalacji elektrycznej, ale koniecznie musi być od projektu po serwis.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• projektowanie Liczba postów: 1 Grupa: Domy szereg... Mam pytanie do osób pracujących przy projektach instalacyjnych. Jakiego programu CAD używacie na co dzień? Szukam czegoś stabilnego, bo obecne rozwiązanie zaczy...
  • Co sądzicie o domach szeregowych Liczba postów: 182 Grupa: Domy szereg... Facing challenging deadlines and difficult courses? Global Assignment Help has got you covered! The thousands of students in the UK who used to look up write my...
  • Przeprowadzka Liczba postów: 132 Grupa: Domy szereg... Czy tylko ja mam wrażenie, że przy przeprowadzce zawsze pojawia się dwa razy więcej rzeczy niż człowiek pamiętał? Dlatego warto wcześniej rozejrzeć się za czymś...
  • Rolnictwo Liczba postów: 149 Grupa: Domy szereg... Każdy kto prowadzi hodowlę bydła wie, jak ważna jest sprawna dojarka. Awaria w najgorszym momencie potrafi sparaliżować całą produkcję. Dlatego warto mieć pod r...
  • Projektowanie, doradztwo i montaż Liczba postów: 13 Grupa: Domy szereg... Renovating a house is a big project, so it's worth taking time to find reliable contractors through recommendations and online reviews. Some smaller jobs can de...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21202 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 355

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */