offline ![]() rekin200 praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Secret5 praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: ewoj324 praktykant |
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 9 października 2015, 21:37 | |
| |
offline ![]() zibi88 praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() madejski fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Kajetan7 praktykant |
Na razie bardzo skromnie od 2-5 km, w zależności od samopoczucia :) Kupiłem sobie taki gotowy zestaw na http://www.dobiegania.pl/zestawy-do-biegania-c-263.html?sort =3d plus pulsomierz, na razie forma jest słaba, ale widzę już jakieś drobne efekty, liczę, że za pół roku będze to już 10km nie wiem na ile to realne ale taki mam cel :) |
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 9 października 2015, 21:38 | |
| |
offline ![]() tmazurek praktykant
![]() |
|
| |
![]() Gość: boryna praktykant |
|
| |
offline ![]() kamilos678 praktykant
![]() |
|
| |
![]() Gość: gienka333 praktykant |
|
|
Ktoś biega?
«
Powrót do grupy: Sport
Ostatnio na forum
- Wędka Liczba postów: 37 Grupa: Sport Ostatnio próbowałem grać i obstawiać zakłady na innej stronie. Zacząłem grać głównie dla różnorodności. I ostatecznie podoba mi się to, co otrzymuję. To zarówno...
- Polska liga połki nożnej Liczba postów: 63 Grupa: Sport Ostatnio próbowałem złapać szczęście, chwaląc się na innej stronie. Mówię o zakładach. I dotyczy to nie tylko zakładów sportowych, ale też niektórych innych. I....
- sport a choroby Liczba postów: 89 Grupa: Sport Zastanawiałem się ostatnio, jak w praktyce zacząć swoją przygodę z żeglarstwem i trafiłem na artykuł https://sportlife.com.pl/jak-rozpoczac-p rzygode-z-zeglarstw...
- Rower Liczba postów: 383 Grupa: Sport Jeśli zastanawiasz się nad rowerem do jazdy po różnych nawierzchniach, to rowery trek gravel zbierają sporo dobrych opinii. Ja czytałam, że są wygodne i trwałe...
- Narty Liczba postów: 47 Grupa: Sport Decydując się na współprace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sklepu internetowego z wysokiej jakości odzieżą, to polec...