offline ![]() rekin200 praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Secret5 praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: ewoj324 praktykant |
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 9 października 2015, 21:37 | |
| |
offline ![]() zibi88 praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() madejski fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Kajetan7 praktykant |
Na razie bardzo skromnie od 2-5 km, w zależności od samopoczucia :) Kupiłem sobie taki gotowy zestaw na http://www.dobiegania.pl/zestawy-do-biegania-c-263.html?sort =3d plus pulsomierz, na razie forma jest słaba, ale widzę już jakieś drobne efekty, liczę, że za pół roku będze to już 10km nie wiem na ile to realne ale taki mam cel :) |
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 9 października 2015, 21:38 | |
| |
offline ![]() tmazurek praktykant
![]() |
|
| |
![]() Gość: boryna praktykant |
|
| |
offline ![]() kamilos678 praktykant
![]() |
|
| |
![]() Gość: gienka333 praktykant |
|
|
Ktoś biega?
«
Powrót do grupy: Sport
Ostatnio na forum
- Wynajem samochodu z OC sprawcy Liczba postów: 28 Grupa: Sport A czy wiecie, co zrobić, jeśli auto ulegnie awarii? Najlepiej wezwać lawetę i dowieźć auto do warsztatu. Mogę polecić Wam takie rozwiązanie jak Pomoc drogowa i....
- Polska liga połki nożnej Liczba postów: 66 Grupa: Sport Siedziałem w domu i chciałem spróbować czegoś nowego, więc zacząłem szukać stron do grania. Znalazłem rolldorado, które prowadziło mnie do vegas hero. Strona za...
- Czy jeździcie konno? Liczba postów: 10 Grupa: Sport Jeśli ktoś chce zrobić kurs instruktor jeździectwa to polecam https://sport-kursy.pl/szkolenia/instruk tor-rekreacji-ruchowej-jazda-konna/
- Rower Liczba postów: 384 Grupa: Sport Prawidłowa regulacja przerzutek w rowerze zapewnia płynne i precyzyjne zmiany biegów, co znacznie poprawia komfort jazdy. Kluczowe jest ustawienie odpowiedniego...
- Polska Niemcy znowu mecz Liczba postów: 29 Grupa: Sport Dla mnie sport to nie tylko okazja do obejrzenia ciekawego meczu. To także okazje. Okazje, które chciałbym wykorzystać. I czasami mi się to udaje. I robię to z....