offline rekin200 praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Secret5 praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: ewoj324 praktykant |
|
| Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 9 października 2015, 21:37 | |
|
| |
offline zibi88 praktykant
|
|
|
| |
offline madejski fachowiec
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Kajetan7 praktykant |
Na razie bardzo skromnie od 2-5 km, w zależności od samopoczucia :) Kupiłem sobie taki gotowy zestaw na http://www.dobiegania.pl/zestawy-do-biegania-c-263.html?sort =3d plus pulsomierz, na razie forma jest słaba, ale widzę już jakieś drobne efekty, liczę, że za pół roku będze to już 10km nie wiem na ile to realne ale taki mam cel :) |
| Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 9 października 2015, 21:38 | |
|
| |
offline tmazurek praktykant
|
|
|
| |
Gość: boryna praktykant |
|
|
| |
offline kamilos678 praktykant
|
|
|
| |
Gość: gienka333 praktykant |
|
|
|
Ktoś biega?
«
Powrót do grupy: Sport
Ostatnio na forum
- Piłka ręczna Liczba postów: 29 Grupa: Sport Jeśli planujesz spróbować obstawiać wyniki sportowe, nie ograniczaj się do obstawiania, zaplanuj to mądrze. Nie wahaj się korzystać z różnych serwisów z przewid...
- Polska liga połki nożnej Liczba postów: 67 Grupa: Sport Jeśli chodzi o sport, widzę, że nasze kluby młodzieżowe, które uczą juniorów piłki nożnej, zaczęły się całkiem dobrze rozwijać. Chciałbym też dowiedzieć się, gd...
- Motoryzacja Liczba postów: 80 Grupa: Sport Dbanie o regularne monitorowanie stanu auta to klucz do unikania kosztownych napraw i poprawy bezpieczeństwa na drodze. Skanery diagnostyczne są w tym niezastąp...
- zawody Liczba postów: 63 Grupa: Sport Kiedyś sport był dla mnie ważny tylko jako kibic. Ale ostatnio zacząłem też obstawiać. Nieczęsto, ale czasami. W tym celu korzystam głównie z tych samych zaufan...
- sport a choroby Liczba postów: 90 Grupa: Sport Dla mnie jest pod tym względem łatwiej, ponieważ głównie biegam, a to nie wymaga specjalistycznych sklepów. Właściwie buty do biegania lub trampki można kupić w...