Kuchnia - jaki okap?

« Powrót do grupy: Porady i opinie

24 lutego 2009, 13:53

Zgadzam sie: good 0 bad

Jaki okap waszym zdaniem jest najlepszy do kuchni> Jakie są plusy okapu wolno stojącoego a jakie szafkowego? Moglibyście mi coś doradzić?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 marca 2009, 15:09

Zgadzam sie: good 0 bad

myśle ze okap kominowy najbardziej efektownie wygląda i najlepiej wygląda możesz obejrzeć kilka propozycji w galeri mebli kuchennych.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Who Can I Pay to Do My Assignment for Me in Austra... Liczba postów: 1 Grupa: Porady i op... If you are wondering who can I pay to do my assignment for me in Australia, the answer is simple — you can hire professional academic writers who specialize in....
  • jaką firmę w Poznaniu wynająć do przeprowadzki Liczba postów: 201 Grupa: Porady i op... Myślę, że powinieneś pomyśleć o tzw. self storage - https://stokado.pl/. Self storage to nowoczesna forma przechowywania rzeczy – Ty wynajmujesz prywatną komórk...
  • Alkohol Liczba postów: 2 Grupa: Porady i op... Silniejsze zaburzenia snu po alkoholu obserwuje się u osób z predyspozycją do chrapania i bezdechu, przy otyłości brzusznej, w przebiegu refluksu żołądkowo-prze...
  • Jaki kupić materac do łóżka w sypialni ?? Liczba postów: 821 Grupa: Porady i op... Zdecydowanie mogę Wam polecić sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego gabinetu fizjoterapii Klinika Rehabilitacji dr Tomas...
  • Co na ściany w kuchni? Liczba postów: 250 Grupa: Porady i op... ja osobiście jestem za płytkami. Nie ścierają się tak szybko i łatwiej je doczyścić ____________________________ ____________ sztuczny bukiet do wazonu na cment...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20253 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 189

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >