offline ![]() Dominik Dekarz praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: asdzczxsad praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() gajownik79 doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() fikson kierownik
![]() |
Dość praktyczna sprawa moim zdaniem to jest. Przydaje się na pewno na budowie domu. Ale tak się zastanawiam, czy czasem nie warto wynająć po prostu podnośnika koszowego. Ma większy zasięg przecież. W www.dzwigowe.net takie podnośniki mają. Również to praktyczna sprawa jest. |
| |
offline ![]() ottenjeden fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google |
Kupno windy dekarskie
«
Powrót do grupy: Robimy dach
Ostatnio na forum
- założenie rynny?? Liczba postów: 50 Grupa: Robimy dach Przy założeniu rynny warto pomyśleć o materiale – np. rynna z tytan-cynku to trwałe i estetyczne rozwiązanie. Dodatkowo można do niej zamontować dekoracyjne wyl...
- Remont dachu i malowanie Liczba postów: 19 Grupa: Robimy dach Tak sobie myślę, że przy dużych dachach w zakładach ważne jest zaplanowanie prac tak, żeby nie wyłączyć całej produkcji. Bywa, że pomaga etapowanie, osłony i pr...
- Zatrudnij hakera (https://t.me/under_dir) Liczba postów: 1 Grupa: Robimy dach Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, wykonywanie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS. SEO i projektowanie s...
- Budowa dachu Liczba postów: 51 Grupa: Robimy dach Przy budowie dachu warto od razu pomyśleć o uszczelnieniu, bo późniejsze poprawki są zawsze droższe i trudniejsze. Sam sprawdziłem, że uszczelniacz poliuretanow...
- Dachy - deski z szalunku na dach? Liczba postów: 36 Grupa: Robimy dach Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli szukacie firmy, która oferuje nowoczesne żurawie wieżowe i profesjonalne systemy s...