offline robekwtf praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Eccelent kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: losterman praktykant |
|
| |
Gość: Madziulka007 praktykant |
Ja kupiłam takie lustro w http://sklep.emimart.pl/ |
| |
offline jakub zawadzki kierownik
|
jakiś czas temu widziałem fajną aranżację łazienki. No może nie było w niej nic aż takiego zaskakującego, ale np zwróciła moją uwagę fajna rzecz. Lustro wkomponowane w kaloryfer. Dość ciekawe rozwiązanie na lustro łazienkowe. No tyle, że takie dodatkowe lustro bo raczej nad zlewem sobie nikt grzejnika nie powiesi:P |
| |
Reklamy Google | |
offline mario_kruk fachowiec
|
|
| |
|
|
| |
offline HubaBuba inżynier
|
|
| |
|
|
| |
offline jakub zawadzki kierownik
|
|
|
Lustra łazienkowe
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- Czy firanki są nadal w modzie? Liczba postów: 42 Grupa: Najnowsze t... Potwierdzam - firanki są cały czas modne. Dodają ciepła i domowego klimatu nawet w nowoczesnych wnętrzach, w których gładkie firanki bez wzorów wyglądają doskon...
- Jakie zasłony i firany? Liczba postów: 89 Grupa: Najnowsze t... Najmodniejsze są zdecydowanie zasłony welurowe - dodają klasycznej elegancji zarówno w nowoczesnych jak i klasycznych wnętrzach : https://firany.sklep.pl/katego...
- suszarki łazienkowe (do ręczników itp.) Liczba postów: 55 Grupa: Najnowsze t... W przypadku małych łazienek, gdzie przestrzeń na podłodze jest ograniczona, suszarka ścienna stanowi efektywny sposób na oszczędność miejsca. Montaż na ścianie....
- nowoczesne kuchnie Liczba postów: 245 Grupa: Najnowsze t... jakie ekspresy do kawy polecacie do minimalistycznej kuchni ? ______________________________________ _______ wiązanka na cmentarz ze sztucznych kwiatów
- Jak urządzić salon? Proszę o pomoc. Liczba postów: 281 Grupa: Najnowsze t... Interesują mnie nowoczesne obrazy do salonu tryptyki. Czy możecie polecić sklep internetowy z szerokim asortymentem takich obrazów? Jak na razie znalazłam skle...