Gość: iza83 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline zaremba.radek inżynier
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline KateB kierownik
|
|
|
| |
offline Neuszma doświadczony
|
|
|
| |
offline e-Rzecznik Śnieżka fachowiec
|
Szanowni Państwo, |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Isiek fachowiec
|
Tutaj jeszcze w czasie remontu, tu jest pralka, pod
piekarnikiem. Szafki na samej górze po prawej nie są
używane wcale. Ale są tam jakieś rzeczy których używa
się raz na rok. Mam dość dużo blatu roboczego. W kuchni
mam jeszcze ekspres. Chciałabym mikrofalówkę, ale miejsca
nie ma już na nią. |
|
|
Mała kuchnia - nasze pomysły na poradzenie sobie
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Mieszkanie Liczba postów: 51 Grupa: Ciekawe pom... Szukając mieszkania pod inwestycję w Turcji z firmą https://mmt-schneider.com/ udało mi się znaleźć idealną nieruchomość. Cały proces przebiegł sprawnie, od ogl...
- Polecacie jakąś farbę do malowania ścian ? Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Szukam farby, która nie zostawia smug i łatwo się nakłada. Ktoś coś używał i może polecić?
- kredyty hipoteczne Liczba postów: 5 Grupa: Ciekawe pom... W temacie kredytów, szczególnie we frankach, jest sporo dyskusji o tym, jakie kroki można podjąć, gdy warunki umowy zaczynają nas przytłaczać. Znalazłem stronę,...
- gdzie znaleźć siatkę? Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... najlepiej dodaj po prostu zlecenie budowlane. sami Cię znajdą i będziesz mógł przebierać wybierac i w ogóle ;):)
- Wieszak na rowery to dobre rozwiązanie? Liczba postów: 16 Grupa: Ciekawe pom... Rowery elektryczne damskie to doskonały środek transportu w miejskich korkach i trudnych do przejechania uliczkach. Szybko i sprawnie można dojechać do celu, om...