![]() Gość: iza83 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() zaremba.radek inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() KateB kierownik
![]() |
|
| |
offline ![]() Neuszma doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() e-Rzecznik Śnieżka fachowiec
![]() ![]() |
Szanowni Państwo, |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Isiek fachowiec
![]() |
Tutaj jeszcze w czasie remontu, tu jest pralka, pod
piekarnikiem. Szafki na samej górze po prawej nie są
używane wcale. Ale są tam jakieś rzeczy których używa
się raz na rok. Mam dość dużo blatu roboczego. W kuchni
mam jeszcze ekspres. Chciałabym mikrofalówkę, ale miejsca
nie ma już na nią. |
|
Mała kuchnia - nasze pomysły na poradzenie sobie
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- LBC Capital Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... When it comes to achieving consistent growth and stability in today’s dynamic investment world, LBC Capital has built a reputation that stands out among private...
- Stolik kawowy Liczba postów: 42 Grupa: Ciekawe pom... Różne stoliki kawowe znajdziesz tutaj. Najfajniejsze są te glamour srebrne lub złote :)
- Tapety dekoracyjne Liczba postów: 391 Grupa: Ciekawe pom... Ktoś z Was zmieniał ostatnio wystrój salonu bez robienia całego remontu? Ja zacząłem od ścian i powiem Wam, że tapeta potrafi zrobić robotę. Przeglądając różne....
- Листовий метал Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Листовий метал – це металевий матеріал, що має значну площу поверхні відносно своєї товщини. Він виготовляється шляхом прокатки металу через валки для зменшення...
- Nowoczesne meble do salonu Liczba postów: 237 Grupa: Ciekawe pom... Idealne meble do każdego pomieszczenia znajdziecie zaglądając do sklepu https://meblezmetalu.pl/pl/products/mebl e/stoly/stoly-prostokatne/lawostol-rozkl adany-do...