Malowanie pokoju dziecka.

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 15 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11 12  ▸  ▸▸

9 listopada 2017, 11:05

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja bym wybrał jakiś neutralny kolor. Dzieci jednak bardzo szybko wyrastają z bajkowych wzorów.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 listopada 2017, 08:10

Ja podobnie jak poprzednik, również uważam że oprócz neutralnego koloru, warto zastanowić się nad fototapetą z ciekawym motywem, który sprawi iż pokój dziecka będzie po prostu przytulny.

www.Regem.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 stycznia 2018, 15:07

Właśnie, u nas np sprawdziła się ta tapeta https://brajankowo.pl/sklep/fototapeta-z-moty wem-gor-i-drzew-w-kolorze-czerni-i-bieli/ bardzo ładnie wygląda na ściane za łóżkiem. Uważam to z dobry wybór.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 lutego 2018, 12:24

czy ściany muszą koniecznie być równe przy malowaniu?

Zgłoś | Cytuj | Link

1 lutego 2018, 12:26

ściany muszą być równe czy to pod fototapetę czy malowanie - zasada ta sama. ale to nic trudnego, ja przed malowaniem mieszkania duluxem easy care wszystkie ściany wygładziłem gładzią i przeleciałem papierem ściernym. po malowaniu wszystko elegancko wyszło, zero nierówności, gładkie ściany

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 lutego 2018, 11:49

Dobrze przygotowane podłoże jest kluczem do tego by, efekt końcowy malowania był dobry. Jeśli chodzi o kolorystykę wnętrza to trochę zależy od tego jak szybko znowu planujemy remont ;) Dzieciaki rosną bardzo szybko a jakość farb jest dzisiaj taka, że nie zdążą zdewastować ;) Farby można myć a nawet szorować na mokro z pomocą detergentów (np. Śnieżka Satynowa) dlatego lepszym rozwiązaniem jest pomalowanie ścian w barwach neutralnych (biele, beże, szarości, brązy, grafity a nawet czerń) a kolor wprowadzić za pomocą dodatków (pudła na zabawki, zasłony, dywaniki, narzuty, donice...) bo te w razie czego łatwiej zmienić.

Pozdrawiam serdecznie,
E-rzecznik FFiL Śnieżka

Zgłoś | Cytuj | Link

8 lutego 2018, 08:34

A może jakaś ciekawa kolorowa tapeta z motywem bajkowym?

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lutego 2018, 21:36

Pokoj naszego dziecka obłożyliśmy wykładziną Moorland z oferty https://www.dywany.dywilan.pl . Ściany pokoju postanowiliśmy pomalować na szaro, dzięki czemu wraz z dywanem tworzą super kompozycję. Warto przykładać wagę do idealnej kolorystyki. :)

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lutego 2018, 09:19

Jako dekoracja ściany w pokoju dziecka, również uważam, ze najlepiej sprawdzi się fototapeta z bajkowym motywem, wystarczy ją tylko dobrze położyć i nie będzie żadnego problemu.

www.RemontyDlakazdego.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

8 marca 2018, 08:28

Racja, ewentualnie ciekawą opcją jest każe farba zmywalna po której dziecko może malować, z własnego doświadczenia wiem że prędzej czy później czeka to każdego rodzica :)

NaszeMeble.biz

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 15 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11 12  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Overchat AI Liczba postów: 5 Grupa: Ciekawe pom... 250% саламдашуу бонусу жана 180 фриспин – бул мүмкүнчүлүктөр дүйнөсүнө кеңири чакыруу. Ал башталгычтарга ишеним берип, тажрыйбалуу оюнчуларга горизонтторду кеңе...
  • Astronaut Game Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... I wanted to share my thoughts about the Astronaut Game because I’ve been trying it for a while and it really caught my attention in a surprising way. At first g...
  • Banger Liczba postów: 10 Grupa: Ciekawe pom... Thank you very much!
  • Nowoczesne rozwiązania w kuchni Liczba postów: 394 Grupa: Ciekawe pom... Czy wiecie, która firma posiada w swojej ofercie różnego rodzaju woreczki do chleba i laminaty spożywcze? Ważny jest dla mnie szeroki wybór produktów. Ostatnio...
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 131 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20248 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 194

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >