Materace Naspen

« Powrót do grupy: Trudne tematy

31 marca 2015, 21:14

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam wszystkich serdecznie. Szukam właśnie jakiegoś dobrego materaca. Trafiłem na coś takiego http://www.naspen.pl/technologie. Co o tym myślicie? Czy rzeczywiście jest to godne uwagi? Zastanawiam się właśnie nad wyborem tej opcji...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak rozwinąć swój biznes w okresie COVID? Liczba postów: 64 Grupa: Trudne tema... Rozwijając firmę z czasem z pewnością pojawi się więcej pracowników, co automatycznie zwiększa ilość obowiązków kadrowo-płacowych. By ogarnąć dokumentację i pro...
  • Agencje ochrony Liczba postów: 55 Grupa: Trudne tema... Taki wątek warto również założyć na forum bardziej tematycznym.
  • Pieniądze - inwestowanie Liczba postów: 333 Grupa: Trudne tema... Mam spółkę z o.o. od 2020 roku i początkowo wynajmowałem drogie biuro myśląc, że to konieczne. Po dwóch latach okazało się, że to błąd - rzadko tam bywałem. Prz...
  • Agencja kreatywna Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Agencja kreatywna - jaką polecacie? Chciałabym stworzyć stronę internetową dla swojej firmy. Zależy mi na nowoczesnej, mobilnie przyjaznej i intuicyjnej dla uży...
  • Palenie papierosów? Liczba postów: 15 Grupa: Trudne tema... Widzę wśród moich znajomych, że coraz częściej sięgają po e-papierosy, rezygnując z tytoniowych jednorazówek. E-papierosy mają znacznie więcej korzyści niż tylk...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19965 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 339

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >