Materiały budowlane Łódź i okolice

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

2 lutego 2017, 10:13

Zgadzam sie: good 0 bad

Drodzy, szukam w łodzi lub okolicach dobrego składu budowlanego. Rozglądam się teraz za materiałami i ekipami, bo chcę się zabrać za budowę domu na wiosnę, jak mróz odpuści. Jakie są teraz ceny i dalczego warto wybrać ten, a nie inny skład?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 lutego 2017, 12:20

A może nie warto ograniczać sie tylko do jednego miasta w kwestii kupna materiałów budowlanych oraz niezbędnych narzędzi? Moim zdaniem warto poszukać w sklepach internetowych gdzie masz szanse znaleźć wszystko czego potrzebujesz w niższej cenie,.

www.1001narzedzi.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 marca 2017, 20:37

Możesz zajrzeć do Ozorkowa do Centro-Bud. Sam prowadzę firmę budowlano-remontową i zamawiam u nich materiały od bloczków fundamentowych po ocieplenia. Cenowo OK, dają też spory wybór materiałów. Dla mnie jako wykonawcy jest ważne, że szybko dostarczają towar, nie ma zastojów - nic nie brakuje! no i można zamawiać partiami transport, co w przypadku sklepów www nie jest możliwe. Możesz sobie wszystko poplanować i nie zagracasz działki. Duży plus ode mnie za profesjonalizm. Ps. Są spółką jawną, co jak się okazuje jest dość istotne bo gwarantują bezpieczeństwo zakupów, w przeciwieństwie do niektórych składów konkurencyjnych, gdzie jest np. problem z księgowaniem zaliczek (bo coś tam się dziwnego dzieje). Centro-Bud takich kłopotów nie ma.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 marca 2017, 08:40

Też jestem zdania, że warto poszukać materiałów i chemii budowlanej w sklepach internetowych, a nie tylko w łodzi, bo tym sposobem możesz zwyczajnie przepłacić, a zamawiając online masz wygodę i komfort.

www.Auroks.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Oprogramowanie i urządzenia dla firm spożywczych Liczba postów: 25 Grupa: Technologie... Moderne Lebensmittelunternehmen profitieren von leistungsfähiger Software und intelligenten Geräten, um Lagerbestände zu verwalten, Produktionsprozesse zu optim...
  • Advice on a Quick Fiamm Battery Change in Zaabeel? Liczba postów: 1 Grupa: Technologie... My wife’s car has started hesitating to turn over the last couple of mornings, feels like a classic battery issue and I’m almost certain it’s the original from....
  • serwis opon Liczba postów: 50 Grupa: Technologie... Użytkownik najoomalthuraya napisał: A good tire service goes beyond replacing worn tires. One feature that makes a big difference is Tire Pressure Monitoring, w...
  • opakowania Liczba postów: 95 Grupa: Technologie... Interesuję się tematyką recyklingu i rozwiązań przyjaznych środowisku, dlatego zwróciłem uwagę na ofertę Contalen. Na stronie https://contalen.eco/pl/zakup-odpa...
  • Maszyny do posadzek FloorMaster Cłapa Liczba postów: 23 Grupa: Technologie... Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta maszyn pakujących oraz kompletnych linii pakujących, to polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę profe...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21372 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 227

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */