Materiały budowlane - czy silka jest dobrym materiałem?

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

10 marca 2009, 11:34

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy silka jest dobrym materiałem budowlanym? Czy ma ona duży współczynnik przenikania ciepła? Czy jest jakiś lepszy materiał budowlany do postawienia ścian?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 marca 2009, 13:09

Jest bardzo dobrym materiałem budowlanym.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 września 2010, 10:22

Bardzo dużo firm budujących domy używa właśnie silki. Chwalą ją sobie niesamowicie, jest to materiał dość wytrzymały i polecany

Zgłoś | Cytuj | Link

5 września 2010, 09:27

jak dla mnie to najlepszy materiał na dom

Zgłoś | Cytuj | Link

9 września 2010, 10:54

jakby ćwierć wieku temu budowali z takiego materiału, to dzisiaj nie musiałbym słyszeć nienaoliwionych drzwi sąsiadki wyżej, albo rozmowy telefonicznej sąsiada na dole. Co by dużo mówić - dobry materiał, nawet bardzo, a zaleta dodatkowa, to te kilka cm mniej.
O materiałach na ścianę widziałem chyba tutaj - w technologiach spójrz-budujemy dom, i któraś z części jest o materiałach na ścianę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 grudnia 2013, 11:52

Ja osobiście polecam sklep ehak24.pl Tam kupicie najlepsze i co ważniejsze tanie produkty.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 marca 2014, 09:09

Pozostaje mi tylko powiedzieć, że zgadzam się z przedmówcą.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 1549 Grupa: Technologie... Ostatnio rozmawiałam z kumplem, który zdecydował się na budowę domu i opowiadał, jak ważny był dla niego wybór odpowiedniego projektu. Zgadzam się, bo to fundam...
  • Automatyka przemysłowa - rozwój Liczba postów: 120 Grupa: Technologie... Nowoczesne systemy do topienia kleju to podstawa w wielu procesach produkcyjnych, a rozwiązania tej klasy robią duże wrażenie. Intuicyjna obsługa i solidne komp...
  • Prostowniki Liczba postów: 3 Grupa: Technologie... Na co dzień pracuję na sprzęcie wymagającym stabilnego zasilania, dlatego dobre prostowniki to dla mnie podstawa. Korzystając z różnych rozwiązań zauważyłem, że...
  • Przeterminowany cement Liczba postów: 8 Grupa: Technologie... Przeterminowany cement traci swoje właściwości wiążące, co wynika z tego, że z czasem wchłania wilgoć z otoczenia i zaczyna częściowo się wiązać jeszcze w worku...
  • Maszyny do posadzek FloorMaster Cłapa Liczba postów: 14 Grupa: Technologie... Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta maszyn pakujących oraz kompletnych linii pakujących, to polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę profe...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20899 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 247

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */