Gość praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline kerat majster
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline HubaBuba inżynier
|
|
|
| |
offline lukasz860910 kierownik
|
|
|
| |
offline waclaw majster
|
jakby ćwierć wieku temu budowali z takiego materiału, to
dzisiaj nie musiałbym słyszeć nienaoliwionych drzwi
sąsiadki wyżej, albo rozmowy telefonicznej sąsiada na
dole. Co by dużo mówić - dobry materiał, nawet bardzo, a
zaleta dodatkowa, to te kilka cm mniej. |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Dargas praktykant |
|
|
| |
Gość: Detg praktykant |
|
|
|
Materiały budowlane - czy silka jest dobrym materiałem?
«
Powrót do grupy: Technologie i materiały
Ostatnio na forum
- Stalowe pomosty - co, gdzie i jak Liczba postów: 11 Grupa: Technologie... Współczesne odlewnie coraz częściej wykorzystują nowoczesne rozwiązania technologiczne, które zwiększają dokładność i efektywność produkcji. Komputerowe projekt...
- Fotowoltaika Liczba postów: 183 Grupa: Technologie... Analizuję wytyczne dotyczące efektywności energetycznej i natrafiłam na ciekawy materiał opisujący dom zeroemisyjny. Brak emisji szkodliwych substancji i pełna....
- Just got my Mustang back from the shop and I'm gen... Liczba postów: 1 Grupa: Technologie... I wanted to share a positive experience for a change because I feel like we're always quick to complain but rarely give credit where it's due. I've got a 2019 M...
- Nowoczesna rozrywka w zasięgu ręki Liczba postów: 1 Grupa: Technologie... Jako ktoś, kto ciągle szuka nowych technologii, byłem ciekaw, jak wygląda dziś nowoczesna rozrywka online i przyznam, że pozytywne zaskoczenie gwarantowane. Bar...
- Nowoczesna rozrywka w zasięgu ręki Liczba postów: 1 Grupa: Technologie... Jako ktoś, kto ciągle szuka nowych technologii, byłem ciekaw, jak wygląda dziś nowoczesna rozrywka online i przyznam, że pozytywne zaskoczenie gwarantowane. Bar...