Meble biurowe

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 15 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11 12 13  ▸  ▸▸

18 września 2017, 09:59

Zgadzam sie: good 0 bad

My mamy teraz bardzo fajne meble w biurze. Stare juz po prostu były stare, brzydkie i zużyte. Przyznam, że jeden z kontrahentów naszych dał nam namiar na ten domizdrowie.pl Sam u nich kupował i chwali je sobie, zresztą my również. Ładne, dobre i nawet taniej niż z sieciówek.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 października 2017, 19:18

Aranżacja biura jest bardzo ważna, ponieważ biuro to serce każdej firmy. Także wszelkie aspekty muszę być dopieszczone pod każdym względem. Ja ostatnio trafiłam na fajną stronkę http://www.biuroimeble.com.pl tutaj można zakupić nowoczesne i funkcjonalne meble biurowe. Myślę, że warto tutaj zerknąć i zapoznać się z ich ofertą w szczególności, że produkty wydają się być wysokiej jakości.

Ten post był edytowany przez jjusti18 dnia: 20 października 2017, 19:18
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 października 2017, 08:13

W kwestii oryginalnych oraz stylowych, dobrze wykonanych mebli do biura to warto zwrócić uwagę również na www.Regem.pl gdzie znajdziecie szeroki wybór, zapraszamy :)

Zgłoś | Cytuj | Link

31 października 2017, 12:44

Fajne kolekcje mebli biurowych ma BRW. Każdy coś dla siebie znajdzie.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 listopada 2017, 12:02

Jeżeli szukasz fajnych mebli biurowych to warto moim zdaniem przejechać się po marketach budowlanych, sporo inspiracji można tam znaleźć, a potem np. kupić przez Internet jeżeli jest taniej.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 listopada 2017, 11:32

Co do mebli biurowych warto wybrać coś praktycznego, a zarazem reprezentatywnego. Bardzo chętnie pomożemy w wyborze :)

Zgłoś | Cytuj | Link

18 grudnia 2017, 10:28

W kwestii dobrych i stylowych mebli, polecam zerknąć także na nasze kolekcje www.AdidarMeble.pl gdzie teraz mamy kilka ciekawych promocji i świątecznych rabatów :)

Zgłoś | Cytuj | Link

19 grudnia 2017, 15:32

Możesz też sprawdzić meble biurowe firmy www.system-sosnowiec.pl. Mają bardzo ciekawe pomysły i designerskie meble w przystępnych cenach.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 grudnia 2017, 15:35

Ja właśnie mam zamiar na meblujdom.pl kupić nowe fotele. Znajomy informatyk u nich kupował model vip i twierdzi, że lepiej jest nawet dołożyć te parę groszy i kupic coś na lata niż kupować jakiś tani szajs. Oglądałam je, a u niego siedziałam na nim super wygoda i chyba się na nie zdecyduję.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 stycznia 2018, 13:10

Też zastanawiam się nad aranżacją biura. Myślę że najlepszy będzie minimalizm i nowoczesne wykończenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 15 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11 12 13  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dodatki do salonu Liczba postów: 36 Grupa: Ciekawe pom... Użytkownik abs112143 napisał: Same here! I'm also working on a living room with Scandinavian vibes—clean lines, neutral tones, and cozy touches. It's such a cal...
  • prawnik płock Liczba postów: 22 Grupa: Ciekawe pom... Mi bardzo pomógł prawnik Chrzanów, którego w 100% polecam. To osoba z dużym doświadczeniem i wiedzą.
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 673 Grupa: Ciekawe pom... Zamiast standardowych kurortów w tym roku postawiłam na coś z duszą i tak trafiłam na egzotika http://egzotika.pl/ Mają egzotyczne wycieczki w małych grupach, k...
  • Lanca kominowa strazacka Liczba postów: 7 Grupa: Ciekawe pom... I remembered when I was looking for a trusted service at the beginning of my studies and came across a mention of 1ws, one of the pioneers in this field. I deci...
  • Lepszy wieszak czy stojak na rower? Liczba postów: 67 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem nowego roweru, to polecam Wam wszystkim sprawdzic ofertę sklepu rowerowego sklepu internetowego Colex, gdzie znajdziecie m....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19858 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 173

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >