Meble do łazienki

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

23 lipca 2014, 00:18

Zgadzam sie: good 0 bad

Aaa.. myślałam, że to tylko blaty robi się z Hanexu :) Jak dbamy o coś należycie to nic złego nie powinno się z tym stać.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 lipca 2014, 19:11

No a ja mam jasny, więc nie będę mieć z tym problemu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 lipca 2014, 22:29

No to faktycznie lepiej, bo ciemniejsze ciężej utrzymać w czystości i jasne się chyba aż tak nie odbarwiają.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 lipca 2014, 18:31

A ja czytałam, że one nie powinny się odbarwiać, mi się wydaje, że jak by były dobrze pielęgnowane to by nie było z tym problemu.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 lipca 2014, 23:46

No na pewno, jeśli dbamy o coś odpowiednio to nic nie powinno się z tym stać.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 lipca 2014, 20:25

Ja mam nadzieję,że będzie długo mi służyć bez awarji i żadnych usterek.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lipca 2014, 15:18

Witam na forum:) Także mam nadzieję,ze wybrane przez Ciebie meble okażą się solidne i stabilne,daj znać za jakiś czas czy wszystko jest w porządku oraz jak się sprawują,będziemy czekać na odpowiedź na forum:)

www.2hd.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

5 sierpnia 2014, 23:34

Użytkownik luna89 napisał: Ja mam nadzieję,że będzie długo mi służyć bez awarji
i żadnych usterek.

Także mamy taką nadzieję :) Faktycznie na jasnym to chyba nie powinno być tak widać.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 sierpnia 2014, 16:22

Jeśli szukasz atrakcyjnych cenowo mebli, to może warto zajrzeć do sklepów internetowych? Zawsze to przynajmniej 20% oszczędności...
Tutaj przykładowy sklep: http://i-budowlany.pl/armatura-sanitarna-meble-lazienkowe-c- 1138_1328.html

Zgłoś | Cytuj | Link

27 sierpnia 2014, 18:54

Polecam http://www.victori.pl/meble-lazienkowe,c618.html nie są drogie a za to pięknie się prezentują:)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Pomysł na wakacje Liczba postów: 717 Grupa: Ciekawe pom... Kompleksowe przygotowania do sezonu żeglarskiego obejmują nie tylko prace przy kadłubie, ale przede wszystkim dokładny przegląd takielunku i instalacji pokładow...
  • Farby kolorowe dla alergików Liczba postów: 319 Grupa: Ciekawe pom... Ciekawe rozwiązania
  • Mieszkanie Liczba postów: 60 Grupa: Ciekawe pom... Koncepcja miasta 15-minutowego, czyli takiego gdzie wszystko masz w zasięgu pięciu minut piechotą, zyskuje popularność również w Polsce. Nowe osiedla coraz częś...
  • Dodatki do domu jako prezent ślubny? Liczba postów: 39 Grupa: Ciekawe pom... Słuchajcie, wczoraj miałam okazję rozmawiać z koleżanką, która właśnie planuje swój ślub. Mówiła mi, że szuka inspiracji na zaproszenia i ogólnie na całą papete...
  • Elementy urządzeń przemysłowych Liczba postów: 33 Grupa: Ciekawe pom... I recently tried Chicken Road Uzbekistan and found it quite entertaining. The gameplay is simple but keeps you engaged, especially with the rising multiplier fe...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 112

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */