Meble do łazienki

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

23 lipca 2014, 00:18

Zgadzam sie: good 0 bad

Aaa.. myślałam, że to tylko blaty robi się z Hanexu :) Jak dbamy o coś należycie to nic złego nie powinno się z tym stać.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 lipca 2014, 19:11

No a ja mam jasny, więc nie będę mieć z tym problemu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 lipca 2014, 22:29

No to faktycznie lepiej, bo ciemniejsze ciężej utrzymać w czystości i jasne się chyba aż tak nie odbarwiają.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 lipca 2014, 18:31

A ja czytałam, że one nie powinny się odbarwiać, mi się wydaje, że jak by były dobrze pielęgnowane to by nie było z tym problemu.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 lipca 2014, 23:46

No na pewno, jeśli dbamy o coś odpowiednio to nic nie powinno się z tym stać.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 lipca 2014, 20:25

Ja mam nadzieję,że będzie długo mi służyć bez awarji i żadnych usterek.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lipca 2014, 15:18

Witam na forum:) Także mam nadzieję,ze wybrane przez Ciebie meble okażą się solidne i stabilne,daj znać za jakiś czas czy wszystko jest w porządku oraz jak się sprawują,będziemy czekać na odpowiedź na forum:)

www.2hd.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

5 sierpnia 2014, 23:34

Użytkownik luna89 napisał: Ja mam nadzieję,że będzie długo mi służyć bez awarji
i żadnych usterek.

Także mamy taką nadzieję :) Faktycznie na jasnym to chyba nie powinno być tak widać.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 sierpnia 2014, 16:22

Jeśli szukasz atrakcyjnych cenowo mebli, to może warto zajrzeć do sklepów internetowych? Zawsze to przynajmniej 20% oszczędności...
Tutaj przykładowy sklep: http://i-budowlany.pl/armatura-sanitarna-meble-lazienkowe-c- 1138_1328.html

Zgłoś | Cytuj | Link

27 sierpnia 2014, 18:54

Polecam http://www.victori.pl/meble-lazienkowe,c618.html nie są drogie a za to pięknie się prezentują:)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Zakładanie firmy Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Planowanie efektywnej rekrutacji to kluczowy element w rozwijaniu każdej firmy. Profesjonalne podejście do poszukiwania talentów może znacząco zwiększyć szanse....
  • Zastanawiam się nad zamówieniem mebli na wymiar Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Przy wyborze firmy do mebli na wymiar kluczowe jest dokładne sprawdzenie opinii i portfolio, doświadczenia na rynku oraz referencji od poprzednich klientów, a t...
  • myślę o kupnie eleganckich kalendarzy Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć wszystkim, myślę o kupnie eleganckich kalendarzy dla zespołu jako prezent świąteczny. Chcę, żeby były nie tylko ładne, ale też naprawdę przydatne w pracy....
  • Gładzie robić czy nie? Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Kwestia gustu grunt napewno. Co do gładzi, kto co chce, może mąż chce lustro na ścianie. To już indywidualna sprawa, moja żona chce Tynki CW. Bez gładzi, chce ś...
  • Wyposażenie kuchni Liczba postów: 501 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://gastromania.pl/kotly-gastronomic zne , na której znajdziecie ofertę mojego ulubionego sklepu internetowego Ga...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20464 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 447

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >