Meble biurowe w Krakowie

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

17 czerwca 2015, 09:37

Zgadzam sie: good 0 bad

Witajcie, szukam sklepów z meblami biurowymi w Krakowie i okolicach najlepiej, ale mogą też być sklepy internetowe. Zależy mi na fajnych, eleganckich, funkcjonalnych meblach, które będą się pięknie prezentować w odremontowanym biurze. Coś jak tutaj: http://www.mikomaxsmartoffice.pl/salony/krako w/31-476

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 czerwca 2015, 13:19

U nas pojawił się nowoczesny komplet idealny do biura. Wrzucam aranżację, być może się spodoba

Oczywiście elementy dostępne są w komplecie lub osobno.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 czerwca 2015, 06:29

Mnie bardzo podobają się stylizacje z użyciem mebli od Meblant. Mają naprawdę ciekawe moduły i zestawy, w wielu przypadkach można zamówić meble na wymiar. Warto zapoznac się z ich ofertą.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 czerwca 2015, 13:51

Trzeba przyznać,że te zestawy bardzo fajnie się prezentują,zresztą teraz w sklepach internetowych znajdziecie szeroki wybór oraz wielu wersji kolorystycznych,tylko kwestia tego co Wams się podoba oraz jaki budżet posiadacie na ten cel.

www.DoOzdabiania.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lipca 2016, 16:05

Miałem robione parę tygodni temu meble kuchenne na wymiar i są już zamontowane. Wszystko zlecałem marce Solarz (kuchniesolarz.pl). Profesjonaliści w każdym calu, zajmują się projektem, produkcją i też montażem (który swoją drogą jest w już w cenie).

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 sierpnia 2016, 14:32

Z tego co się orientuje firma Komandor ma swój salon w Krakowie http://www.komandor.pl/malopolskie/oferta/ wykonują oni bardzo fajne meble i znajdziesz u niech też coś do biura. Odwiedź ich stronę tam znajdziesz ciekawe aranżacje z wykorzystaniem ich asortymentu.

Ten post był edytowany przez dnia: 1 sierpnia 2016, 14:32
Zgłoś | Cytuj | Link

5 września 2016, 08:26

Skoro mowa o dobrych i sprawdzonych sklepach z meblami biurowymi, to zapraszamy również na www.KamilaMeble.pl gdzie teraz znajdziesz kilka ciekawych promocji oraz eleganckie, stylowe meble pasujące do każdego biura :)

Zgłoś | Cytuj | Link

26 września 2016, 16:29

Ja mogę polecić świetny salon meblowy, ale w Warszawie - 10office. Mają olbrzymi wybór - bez problemu umeblowaliśmy tam całe biuro i to od a do z. Wszystkie meble pracownicze, gabinet prezesa, salę konferencyjną i recepcję kupowaliśmy właśnie u nich :)

Zgłoś | Cytuj | Link

29 września 2016, 22:20

Możesz też zamówić przez internet, akurat do biura zrobiłbym meble na zamówienie.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 października 2016, 12:54

Jasne, że meble do biura jak i pozostałe dodatki mogą być spokojnie zamówione w sklepie internetowym, zaglądaliście do nas na www.KamilaMeble.pl ? Chętnie doradzimy :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Pomysł na wakacje Liczba postów: 717 Grupa: Ciekawe pom... Kompleksowe przygotowania do sezonu żeglarskiego obejmują nie tylko prace przy kadłubie, ale przede wszystkim dokładny przegląd takielunku i instalacji pokładow...
  • Farby kolorowe dla alergików Liczba postów: 319 Grupa: Ciekawe pom... Ciekawe rozwiązania
  • Mieszkanie Liczba postów: 60 Grupa: Ciekawe pom... Koncepcja miasta 15-minutowego, czyli takiego gdzie wszystko masz w zasięgu pięciu minut piechotą, zyskuje popularność również w Polsce. Nowe osiedla coraz częś...
  • Dodatki do domu jako prezent ślubny? Liczba postów: 39 Grupa: Ciekawe pom... Słuchajcie, wczoraj miałam okazję rozmawiać z koleżanką, która właśnie planuje swój ślub. Mówiła mi, że szuka inspiracji na zaproszenia i ogólnie na całą papete...
  • Elementy urządzeń przemysłowych Liczba postów: 33 Grupa: Ciekawe pom... I recently tried Chicken Road Uzbekistan and found it quite entertaining. The gameplay is simple but keeps you engaged, especially with the rising multiplier fe...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 236

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */