Witam, nie reprezentuję firmy Q-art, a jedynie jestem zadowolonym klientem. Mogę polecić każdemu, kto chce mieć nowoczesną i dobrze wykonaną kuchnię. Firma może także wykonać inne meble na zamówienie, ja jednak do tej pory skorzystałam z oferty mebli kuchennych. Posiadam kuchnię białą, lakierowaną, dużą (jeśli ktoś byłby zainteresowany to mogę przesłać zdjęcia) kilka frontów mam w kolorze śliwkowym. Zaletą tej firmy jest to, że można zamówić dowolny kolor lakieru, bez korzystania ze wzornika, można zamówić lakier w kolorze bluzki bądź czegokolwiek innego. Śliwkowy kolor został wykonany na podstawie wzornika farb, ponieważ tak sobie życzyliśmy. Młodzi, ambitni, sympatyczni ludzie, szef bardzo fajny gość, także polecam - można podejrzeć projekty na stronie internetowej. www.meblebeskidy.pl
Meble kuchenne Bielsko-Biała i okolice
Ostatnio na forum
- Remont mieszkania w Warszawie Liczba postów: 9 Grupa: Firmy budow... Firm budowlanych jest mnóstwo. Według mnie wystarczy chwile poszukać aby trafić na naprawdę dobrą. ____ https://doposcielenia.pl/po %C5%9Bciel-bawe%C5%82niana-pa...
- GEN-BUD REMONTY OFERUJE Liczba postów: 2 Grupa: Firmy budow... Ostatnio szukałem firmy, która zajmuje się zabezpieczeniami do pracy na wysokości i znajomy polecił mi Assecuro - https://assecuro.pl/ . Oprócz sprzedaży sprzęt...
- Lokhandwala Complex Market: A Shopper’s Paradise i... Liczba postów: 2 Grupa: Firmy budow... Lokhandwala Complex Market is one of Mumbai’s most popular shopping destinations, attracting visitors with its mix of trendy fashion, accessories, footwear, and...
- Budowa maszyn Liczba postów: 377 Grupa: Firmy budow... Witam wzystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli szukacie firmy, która oferuje kompleksowe usługi z zakresu serwisu maszyn budowlany...
- Dekorator wnętrz Liczba postów: 405 Grupa: Firmy budow... I enjoyed this discussion because online communities allow people to share ideas, experiences, and useful information with others. Reading different opinions ca...