Meble kuchenne Bielsko-Biała i okolice

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

18 marca 2014, 15:13

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam, nie reprezentuję firmy Q-art, a jedynie jestem zadowolonym klientem. Mogę polecić każdemu, kto chce mieć nowoczesną i dobrze wykonaną kuchnię. Firma może także wykonać inne meble na zamówienie, ja jednak do tej pory skorzystałam z oferty mebli kuchennych. Posiadam kuchnię białą, lakierowaną, dużą (jeśli ktoś byłby zainteresowany to mogę przesłać zdjęcia) kilka frontów mam w kolorze śliwkowym. Zaletą tej firmy jest to, że można zamówić dowolny kolor lakieru, bez korzystania ze wzornika, można zamówić lakier w kolorze bluzki bądź czegokolwiek innego. Śliwkowy kolor został wykonany na podstawie wzornika farb, ponieważ tak sobie życzyliśmy. Młodzi, ambitni, sympatyczni ludzie, szef bardzo fajny gość, także polecam - można podejrzeć projekty na stronie internetowej. www.meblebeskidy.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Remont mieszkania w Warszawie Liczba postów: 9 Grupa: Firmy budow... Firm budowlanych jest mnóstwo. Według mnie wystarczy chwile poszukać aby trafić na naprawdę dobrą. ____ https://doposcielenia.pl/po %C5%9Bciel-bawe%C5%82niana-pa...
  • GEN-BUD REMONTY OFERUJE Liczba postów: 2 Grupa: Firmy budow... Ostatnio szukałem firmy, która zajmuje się zabezpieczeniami do pracy na wysokości i znajomy polecił mi Assecuro - https://assecuro.pl/ . Oprócz sprzedaży sprzęt...
  • Lokhandwala Complex Market: A Shopper’s Paradise i... Liczba postów: 2 Grupa: Firmy budow... Lokhandwala Complex Market is one of Mumbai’s most popular shopping destinations, attracting visitors with its mix of trendy fashion, accessories, footwear, and...
  • Budowa maszyn Liczba postów: 377 Grupa: Firmy budow... Witam wzystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli szukacie firmy, która oferuje kompleksowe usługi z zakresu serwisu maszyn budowlany...
  • Dekorator wnętrz Liczba postów: 405 Grupa: Firmy budow... I enjoyed this discussion because online communities allow people to share ideas, experiences, and useful information with others. Reading different opinions ca...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21651 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 445

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */