Miedziana Wanna

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

30 marca 2011, 10:43

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam, szukając ciekawych rozwiązań łazienkowych natknąłem się na nietypową wannę. Kształtami nie odbiega ona znacznie od normy, lecz zaskakujący jest materiał z jakiego została ona wykonana. Otóż jest to wanna miedziana. Moim zdaniem pomysł jest kosztowny, lecz wart tych pieniędzy. Co sądzicie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 kwietnia 2011, 13:26

No pomysł kosztowny (baaardzo!), ale rzeczywiście bardzo ciekawy, ktoś wcześniej pisał o prowansalskiej kuchni, która jak dla mnie dobrze wygląda w domu, gdzieś z dala od miejskiego zgiełku, a ta wanna powinna doskonale pasować do łazienki w takim domu :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 kwietnia 2011, 11:47

popieram przedmówce , pomysł bardzoooooo kosztowny, ja ostatnio natknałem się na armaturę wykonaną z drewna egzotycznego :-) zlewy ... wanny . Ale zejdzmy na ziemie ... ceny są straszne chociaż designersko wciska w fotel ... ja np fajny pomysł na aranżację łazienki znalazłem na stronie pewnej łódzkiej firmy www.rapido.net.pl w galerii. drewniana podłoga i retro wanna stwarzają niesamowity klimat... niestety nie moge wkleić zdjęcia bo galeria jest we flashu :-/ . Ogółem warto przeszukać internet i sprawdzić jak twój pomysł wygląda w rzeczywistości ... ale powiem ci że jeżeli cie stać na miedzianą wannę i nie polegniesz na reszcie wykończenia , może to wygladać swietnie , pochwal się efektem końcowym !!!

Zgłoś | Cytuj | Link

9 kwietnia 2011, 15:54

No tego to jeszcze nie słyszałem.... Armatura z drewna egzotycznego? Czy ktoś zna funkcjonalność tych produktów z tego materiału?Bo powiem szczerze że zaintrygowało mnie to

Zgłoś | Cytuj | Link

11 kwietnia 2011, 10:51

Wanna wygląda rewelacyjnie, zresztą zobaczcie sami:

Cena jaką przyjdzie nam zapłacić za taką przyjemność to prawie 10 000 złotych.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 kwietnia 2011, 16:23

Zgadzam sie: good 1 bad

fajna sprawa, ale jakby sie okoliczni zbieracze złomu dowiedzieli to byłby mały szturm na łazienke

Panele Słoneczne

Zgłoś | Cytuj | Link

20 kwietnia 2011, 15:35

Nie no ta wanna jest naprawdę zjawiskowa! Bardzo mi sie podobają takie nietuzinkowe rzeczy! 6+ dla projektanta

Zgłoś | Cytuj | Link

18 października 2011, 10:17

Miedź jest bardzo dobrym materiałem choć egzotycznym, jeżeli chodzi o tego typu przedmioty. Na pewno plusem jest długowieczność i brak wydzielania szkodliwych substancji.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 lutego 2012, 12:17

My mamy wannę akrylową kupioną za grosze na e-inclusive.pl
W życiu nie zamieniłbym jej na wannę miedzianą, bo po co?

Zgłoś | Cytuj | Link

2 marca 2012, 12:16

Mieliśmy robić remont łazienki, ale zdecydowaliśmy się na schody Prudnik.
Uważam, że decyzja była super ;-)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble tapicerowane Liczba postów: 203 Grupa: Najnowsze t... Tak sobie myślę, że nie każdy od razu wie, jak dopasować meble na wymiar do konkretnego pomieszczenia. A tu ważne są proporcje, kolory i funkcjonalność. Trafiła...
  • Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 102 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
  • kupno mebli Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Jeżeli szukasz ciekawych rozwiązań np. do sypialni, to zajrzyj tutaj https://www.superszafy.pl/ Fajnym pomysłem jest łóżko z zabudową.
  • Podłoga Liczba postów: 130 Grupa: Najnowsze t... Superparkiet https://superparkiet.pl/ to jedna z czołowych firm w Polsce specjalizujących się w dostarczaniu najwyższej jakości podłóg. Dysponując czterema prof...
  • Które meble biurowe? Liczba postów: 648 Grupa: Najnowsze t... W czasie urządzania domowego biura wiele osób zastanawia się, czy krzesło na kółkach to dobry wybór. Ja też miałem wątpliwości, ale trafiając na ciekawy artykuł...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19814 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 248

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >