Modne duże łazienki

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

1 kwietnia 2008, 11:54

Zgadzam sie: good 0 bad

Ostatnio u znajomych obserwuję tendencję do projektowania i aranżowania na poddaszach dużych łazienek, niemal pokoi kąpielowych. Zaczynam sie i ja nad tym zastanawiać, ale czy faktycznie to się sprawdza?
Bo nie powiem zdjęcia, choćby takie jak to:
http://inspiracje.leroymerlin.pl/read.php?26,3256,phorum_ses sion_v5=e114f824fcb37f2771b2e24c675f703d
i rozwiązania znajomych wyglądają zachęcająco

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 czerwca 2008, 16:02

Takie łazienki są bardzo fajne. Mi tez się podobaja nie powiem. http://www.mogio.co.uk/resourcecenter/bathroom znajdziesz tutaj wiele ciekawych rzeczy które mogą ci się przydać to projektu tego typu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 sierpnia 2008, 10:34

bardzo podobaja mi sie duze lazienki. Mnie od dluższego czasu przesladuje wizja malego kominka w lazience

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2008, 01:59

Ciekawy pomysł. Ja w sumie mam łazienkę w normalnym rozmiarze i nie bardzo byłoby nawet gdzie taką wcisnąć, ale to o tyle ciekawe, że ze zwykłego pomieszczenia poniekąd użytkowego zamienia się to w pokój wypoczynku, relaksu. Fajne nawet.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 września 2008, 02:23

Wanna to świetny sposób na relaks... tym bardziej pokoje kąpielowe to doskonały pomysł na zagospodarowanie wolnego pomieszczenia...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 września 2008, 12:00

Moim zdaniem wszystko zależy od ogólnego rozmiaru domu, mieszkania. Jeśli nie jest za duże, to łazienka też będzie średnia, ale fakt jest faktem - nic tak nie cieszy kobiety, jak poranne szykowanie się w miejscu, które wielkością odpowiada pokój, jest jasne, przestronne, gra muzyka i jest gigantyczne lustro. Duże łazienki są bardzo super!!! :wink:

Zgłoś | Cytuj | Link

9 października 2008, 16:47

"Rozległa" łazienka... jasne że fajna... tylko trzeba mieć warunki, no i odpowiednią kase :/

Zgłoś | Cytuj | Link

10 października 2008, 18:30

Pomysł na dużą modną łazienkę proponuje nowa kolekcja Ceramiki Paradyż Tender/My Way.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 sierpnia 2013, 13:14

Niesamowita łazienka - czegoś takiego jeszcze nie widziałam ;-) Ale u nas mamy 6 metrów kwadratowych i chyba największa w tym wszystkim jest umywalka ;-) Jeśli tylko kiedyś będziemy mieli odpowiednią powierzchnię, to chętnie sobie stworzymy coś tak niesamowitego ;-)

Zgłoś | Cytuj | Link

12 września 2013, 08:01

Ogromna - komfort użytkowania murowany, ale na pewno do montażu w przestronnych wnętrzach.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble tapicerowane Liczba postów: 203 Grupa: Najnowsze t... Tak sobie myślę, że nie każdy od razu wie, jak dopasować meble na wymiar do konkretnego pomieszczenia. A tu ważne są proporcje, kolory i funkcjonalność. Trafiła...
  • Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 102 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
  • kupno mebli Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Jeżeli szukasz ciekawych rozwiązań np. do sypialni, to zajrzyj tutaj https://www.superszafy.pl/ Fajnym pomysłem jest łóżko z zabudową.
  • Podłoga Liczba postów: 130 Grupa: Najnowsze t... Superparkiet https://superparkiet.pl/ to jedna z czołowych firm w Polsce specjalizujących się w dostarczaniu najwyższej jakości podłóg. Dysponując czterema prof...
  • Które meble biurowe? Liczba postów: 648 Grupa: Najnowsze t... W czasie urządzania domowego biura wiele osób zastanawia się, czy krzesło na kółkach to dobry wybór. Ja też miałem wątpliwości, ale trafiając na ciekawy artykuł...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19805 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 154

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >