Murki gabionowe

« Powrót do grupy: Ogrody

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

4 kwietnia 2016, 12:14

Zgadzam sie: good 0 bad

Mnie też się podobają. Najbardziej lubię w nich to, ze łatwo się je montuje i ewentualnie ma równiez porblemu z demontażem. Wypełnienie z kamieni jest bardzo fajnym sposobem na zapewnienie sobie dyskrecji w ogrodzie i na terenie własnej posesji. Kamienie można zamówić np. w hurtowni http://kruszywaelblag.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 kwietnia 2016, 09:45

Ale zwróć uwagę na to jak duzy jest to cięzar na małym obszarze, przez co mogą być problemy z osuwaniem ziemi jak nie będzie betonu pod. Dodatokwo jak siatka zacznie koorodowac to zaczną wypadać kamienie ze środka. Według mnie lepszy jest już mur. Model Oslo w takiej aranżacji jak jest przedstawiona na stronie Pozbruk wygląda pięknie, dodatkowo wszystkie elementy barwione są przy użyciu kolorowych kruszyw i barwników. Dzięki temu uzyskane barwy są jednolite.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 kwietnia 2016, 12:36

Ja z mężem się zastanawiam nad murem od pozbruka ale widzę same dobre opinie i myślę że to będzie dobra inwestycja, zwłaszcza że mój szwagier ma na działce mur bodajże milano i bardzo dobrze się sprawuje.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 kwietnia 2016, 10:17

mur???

Zgłoś | Cytuj | Link

10 maja 2016, 13:06

Tego typu murki to sensowna opcja jeżeli zależy Wam tylko na dekoracji w ogrodzie,bo co do ich praktycznych względów to niestety nie ma ich aż tak wiele. Może zamiast tego warto pomyśleć o solidnej altance ogrodowej,nie sadzicie?

www.ZSWojtczak.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 sierpnia 2016, 14:48

Dla mnie takie murki zupełnie się nie podobają. Ja zamiast tego wolałbym wykorzystać materiał Ergo od Pozbruk z którym można jeszcze podziałać tak jak zaprezentował to producent na swojej stronie.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 września 2016, 10:54

Ale odgrodzić się takim murem gabionowym to też nie jest rozwiązanie, żeby zrobić z elementów Amsterdam mur w połączeniu z metalowymi przęsłami tylko posadzonymi rzadko to już dużo ciekawsza opcja.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 września 2016, 20:01

No dokładnie, trzeba znaleźć ten "złoty środek" jeżeli jeszcze nie znaleźliście to tez warto zajrzeć na stronę pozbruk.pl i sprawdzić kategorię ogrodzeń i wzorować się na tym jak oni to zrobili bo widać, że jest to wykonane z klasą

Zgłoś | Cytuj | Link

30 października 2016, 08:51

Najlepsze jest to, że elementy Gardeo nie wymagają dozbrajania, zalewania i pokryte są powłoką hydrofobową. Jednocześnie występując w dużej palecie melanży.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 grudnia 2016, 20:18

Dokładnie, dlatego montaż ich jest duzo tańszy, szybszy i niezawodny. Ja również wybrałem Gardeo Milano 22

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• projekt ogrodu Liczba postów: 180 Grupa: Ogrody A myślicie, że warto zdobyć takie kwalifikacje - https://kursogrodnik.pl/jak-uzyskac-kwal ifikacje-rolnicze/ ? Jakie są Wasze doświadczenia? Głównie zależy mi na...
  • Plac zabaw dla dzieci Liczba postów: 57 Grupa: Ogrody Plac zabaw dla dzieci to przestrzeń, która nie tylko zapewnia radość i zabawę, ale także wspiera rozwój ruchowy i społeczny najmłodszych. Artykuł o aktywnych pl...
  • Czyszczenie balii Liczba postów: 2 Grupa: Ogrody Jak nalewasz wodę sprawdź pH wyreguluj na 7,2 i nie będzie osadu a filtrację masz ? Od siebie polecam skontaktowanie się z firmą: https://firmakora.pl/sklep/.....
  • projektowanie ogrodu Liczba postów: 31 Grupa: Ogrody Ja mogę polecić firmę, z której sam korzystałem przy zagospodarowaniu ogrodu. Skorzystałem z usług Ogrody Grass i byłem bardzo zadowolony z efektu – przygotowal...
  • Garaż Liczba postów: 10 Grupa: Ogrody Garaż tynkowany to zdecydowanie większe nakłady finansowe,zanim zdecydujemy się na coś konkretnego,warto porównać koszty. Ze swojej strony proponuje drewnianą w...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20930 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 331

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */