offline Darek88 majster
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Fusilet33 doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Porek456 fachowiec
|
|
|
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
|
|
| |
Konto usunięte praktykant |
A mnie to się bardzo spodobało i zamontowałem z pomocą firmy Gabiony Pomysłem na wypełnienie były stare dachówki z remontu dachu. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Eldon32 fachowiec
|
|
|
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
|
|
| |
offline Bordon44 fachowiec
|
|
|
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
Murki gabionowe dla wielu osób nie sa odpowiednim wyborem. Dla mnie osobiście bardzo podobają się mury samonośne np Milano GARDEO nawiązuje on do bogatych tradycji wznoszenia murów łamanych. Nierówna struktura elementów z czterech stron przypomina estetyką naturalne kamienie. Daje to możliwość tworzenia wyjątkowych kombinacji ogrodzeń, |
|
| |
offline granda praktykant
|
Gabiony to bardzo fajne rozwiązanie w ogrodzie. Planuję ogrodzić tak moją ziemię, ale to wszystko jeszcze się zobaczy ale jestem dopiero na etapie projektowania ogrodu w Kielcach http://www.gardenfactory.pl/oferta/projektowa nie-ogrodow/ więc sporo czasu minie zanim zdecyduję się na konkretne rozwiązania. |
|
|
Murki gabionowe
«
Powrót do grupy: Ogrody
Ostatnio na forum
- Jakie kwiaty? Liczba postów: 70 Grupa: Ogrody Jakie kwiaty najlepiej sprawdzają się u Was w domu albo na balkonie? Wiele osób poleca pelargonie czy surfinie, a przy odpowiedniej pielęgnacji i wsparciu nawoz...
- projektowanie ogrodu Liczba postów: 32 Grupa: Ogrody Projektując ogród warto zastanowić się nie tylko nad wyglądem, ale też nad tym jak rośliny będą się rozwijac w kolejnych latach. Gleba, nasłonecznienie i nawoże...
- Jak nawóz kupić? Liczba postów: 122 Grupa: Ogrody Żółknięcie liści to często sygnał niedoboru składników odżywczych. W takiej sytuacji pomaga nawóz interwencyjny, który szybko uzupełni braki. Substral Magiczna....
- Stojąca woda w ogrodzie Liczba postów: 6 Grupa: Ogrody I totally get the struggle with standing water in gardens! I had a similar issue last year; it turned out my gutters were clogged. After clearing them, the drai...
- projekt ogrodu Liczba postów: 180 Grupa: Ogrody A myślicie, że warto zdobyć takie kwalifikacje - https://kursogrodnik.pl/jak-uzyskac-kwal ifikacje-rolnicze/ ? Jakie są Wasze doświadczenia? Głównie zależy mi na...