Naklejki dekoracyjne

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

17 lipca 2013, 14:16

Zgadzam sie: good 0 bad

Jeśli chodzi o te naklejki w salonie, czemu się nie nadają?
Moja koleżanka, jak już wspomniałam, miała we własnym pokoju - nie w salonie, co prawda, ale uważam, że jak się fajnie dobierze to czemu nie?:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 lipca 2013, 10:09

Ja jak chciałam mieć niepowtarzalne wnętrze to zdecydowałam się właśnie naklejki na dzwi

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 lipca 2013, 17:26

Wam się na serio podobają te naklejki na drzwi? :/

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lipca 2013, 09:09

Te naklejki to mogą albo dużo pomóc albo dużo zaszkodzić. Zarówno w sypialni, jak i w salonie takie posiadam, ale długo kombinowałam jak je dobrać, żeby nie wyglądały kiczowato. Naklejki są jak kolejny element wystroju wnętrza, nie może się wydawać, że znalazły się na ścianie z przypadku, tylko stanowić integralną część przestrzeni.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 sierpnia 2013, 08:25

Tak, grunt to dopasować odpowiednio i połączyć jako całość:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 grudnia 2013, 21:06

Dużo teraz mówi się o druku na szkle. Tutaj macie namiary na producenta - http://www.druknaszkle.pl/ . Bardzo dobrej jakości panele szklane z nadrukami. Mam takie w kuchni i nie widać żadnych śladów zużycia. Do tego można je łatwo umyć wilgotną ściereczką, przez co się nie ubrudzą.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 stycznia 2014, 11:18

A ja korzystam z http://www.manual-collection.com/ - sklep z obrazami. Nowoczesne grafiki do wnętrz, dekoracje na ścianę, zachęcam do zapoznania się z ofertą :-)

Zgłoś | Cytuj | Link

8 stycznia 2014, 16:05

Mialam naklejki tego typu i bardzo mi się podobały :)

Zgłoś | Cytuj | Link

1 marca 2014, 17:45

Naklejki dekoracyjne to wspaniała propozycja przede wszystkim pod kątem pokoju dziecięcego:) Ale sprawdzą się także w innych wnętrzach, znakomicie urozmaicając daną aranżację. Podobają mi się tasmy samoprzylepne, które można przykleić wokół drzwi lub okien. Bardzo ładnie to wygląda.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 kwietnia 2014, 13:51

ja mam duzo u mojej corki :) bezpieczniejsze od jej zabaw kredkami

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble tapicerowane Liczba postów: 203 Grupa: Najnowsze t... Tak sobie myślę, że nie każdy od razu wie, jak dopasować meble na wymiar do konkretnego pomieszczenia. A tu ważne są proporcje, kolory i funkcjonalność. Trafiła...
  • Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 102 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
  • kupno mebli Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Jeżeli szukasz ciekawych rozwiązań np. do sypialni, to zajrzyj tutaj https://www.superszafy.pl/ Fajnym pomysłem jest łóżko z zabudową.
  • Podłoga Liczba postów: 130 Grupa: Najnowsze t... Superparkiet https://superparkiet.pl/ to jedna z czołowych firm w Polsce specjalizujących się w dostarczaniu najwyższej jakości podłóg. Dysponując czterema prof...
  • Które meble biurowe? Liczba postów: 648 Grupa: Najnowsze t... W czasie urządzania domowego biura wiele osób zastanawia się, czy krzesło na kółkach to dobry wybór. Ja też miałem wątpliwości, ale trafiając na ciekawy artykuł...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19805 użytkowników

Użytkownicy online (5)

gości: 196

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >