Nauka angielskiego

« Powrót do grupy: Pasje forumowiczów

1 kwietnia 2025, 19:29

Zgadzam sie: good 0 bad

Nauka języków to trening dla mózgu, polepszający pamięć, koncentrację i zdolność do wielozadaniowości. Badania wykazały, że wielojęzyczni ludzie mają lepiej rozwiniętą zdolność do szybkiego przełączania się między różnymi zadaniami, co jest wynikiem ciągłego przełączania między językami. Co sądzicie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 kwietnia 2025, 19:31

Znajomość kilku języków poprawia kreatywność i zdolność do poszukiwania innowacyjnych rozwiązań. Ludzie wielojęzyczni często znajdują nowatorskie podejścia do rozwiązywania problemów, ponieważ ich myślenie nie jest ograniczone ramami jednego języka. A może by tak nauczyć się angielskiego w Łodzi - https://germanicus.pro/?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 kwietnia 2025, 12:35

Zastanawiam się nad kursem angielskiego w szkole językowej, bo chcę w końcu osiągnąć poziom, na którym bez stresu porozmawiam z kimś z zagranicy. Pracuję w międzynarodowej firmie i coraz częściej łapię się na tym, że unikam rozmów po angielsku, bo nie czuję się pewnie. Co więc sądzicie o takich kursach angielskiego z Wrocławia - https://yes.wroclaw.pl/?

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lipca 2025, 07:52

Od siebie polecam kursy w https://youenglish.school/. Uczą skutecznie i szybko.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 stycznia 2026, 14:00

Jeśli mówimy o nauce języka angielskiego dla dzieci, to mam wrażenie, że najważniejsze jest pozytywne skojarzenie. Sama się nad tym głowiłam i doszłam do wniosku, że lepiej zacząć spokojnie niż zniechęcić na starcie. Dla ciekawych różnych podejść do nauki zostawiam link: nauka języka angielskiego dla dzieci co o tym sądzicie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 sierpnia 2026, 18:48

Ostatnio rozmawiałam z przyjaciółką, której dzieci zaczęły uczęszczać na zajęcia angielskiego i mówiła, że robią to w super sposób. Fajnie, że są kursy, które angażują maluchy poprzez zabawę, bo to dla nich naprawdę ważne. Słyszałam też, że później można kontynuować naukę w bardziej zaawansowanych kursach. To takie spóko mieć możliwość przeskoczenia na wyższy poziom bez szukania nowych ofert. Z tego co wiem, warto rzucić okiem na Teddy Eddie & More — widziałam ich stronę i mają ciekawą ofertę https://teddyeddieandmore.com/

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak znaleźć idealnego lekarza? Liczba postów: 526 Grupa: Pasje forum... Dla mnie przy wyborze lekarza liczy się też to, czy rozwija swoje umiejętności i zna nowsze metody diagnostyczne. Dobrym przykładem jest elastografia wątroby, t...
  • Frezowanie pod ogrzewanie podłogowe Liczba postów: 42 Grupa: Pasje forum... Frezowanie wylewki to rzeczywiście genialny sposób na modernizację, bo oszczędza czas i koszty, a wybór odpowiedniego reddybook login gwarantuje równie szybki i...
  • Oprogramowanie systemowe Liczba postów: 55 Grupa: Pasje forum... Przy firmach produkcyjnych sprawne zarządzanie pracownikami i procesami ma ogromne znaczenie, dlatego zainteresowałem się rozwiązaniami przygotowanymi przez Tet...
  • Czym ciąć stal Liczba postów: 198 Grupa: Pasje forum... What I appreciate about threads like this is how professionals share their real-world experiences. The recommendation to outsource precision work rather than tr...
  • Slope Game: The Addictive Endless Runner That Will... Liczba postów: 8 Grupa: Pasje forum... Slope wygląda mega wciągająco! Uwielbiam wyzwania, które testują refleks. Jeśli szukacie czegoś dla odprężenia po intensywnej grze, polecam też Rolldorado Casin...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21219 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 596

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */