Nieruchomość od Wawel Service

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

19 października 2009, 16:09

Zgadzam sie: good 0 bad

Miałam doświadczenie w życiu z kilkoma deweloperami w Polsce i tak czytając posty w Internecie natknęłam się na ciekawy artykuł http://www.taniemieszkania.pl/index.php?page= news_detal&id=66 iż kryzys nie dotknął branży budowlanej. Jest spowolnienie na tym rynku - sama widziałam jak deweloper wybudował już część budynków, a resztę zostawiał na jakiś czas, bo ludzie nie chcieli kupować. Jeśli chodzi o Wawel Service to bez problemu moja siostra kupiła mieszkanie w Warszawie. Budynek już jest skończony i dobrze monitorowany. Deweloper połączył prostotę z nowoczesnością.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 października 2009, 21:59

Witam
Twoja siostra dobrze wybrała, bo myślę, że ten deweloper ma wielką szansę odnieść sukces w dzisiejszych czasach i pomimo kryzysu sobie jakoś radzi, a budynki ma bardzo nowoczesne. Polecam inwestycję.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 grudnia 2010, 13:35

jak pisałem w innym temacie, Twoja siostra zapewne (czego jej nie życzę) albo już żałuje swojej decyzji, albo w niedalekiej przyszlosci. niestety ale ta firma odstawia fuszerke

Zgłoś | Cytuj | Link

4 lipca 2013, 10:53

Nie przesadzajcie Panowie, ja mieszkam w budynku postawionym przez Wawel Service już dwa lata na Borkowskiej i uwaga ... nic się złego nie dzieje, a swojej decyzji do dziś nie żałuję. Bloczki w przyjemnych kolorach, sąsiedztwo w porządku, mieszkanie funkcjonalne, deweloper ok. Ja nie mam dobre doświadczenia :) pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lutego 2026, 10:06

Będąc na Mazurach pod Giżyckiem, komary cięły niemiłosiernie, a ryba nie brała. Siedziałem w namiocie i kląłem na pogodę. Wyciągnąłem tablet i wbiłem na casinia. Zamiast szczupaka, złowiłem niezłą wygraną w pokera. Kumple się śmiali, że marnuję czas na telefonie, dopóki nie pokazałem salda. Wyjazd uratowany, grill wieczorem był bogaty, a ryby niech sobie pływają. Czasem wędkarz ma więcej szczęścia w kartach niż nad wodą.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 lipca 2026, 11:24

Jeśli ktoś myśli o zakupie mieszkania jako inwestycji, to warto wybierać miejsca, które będą atrakcyjne także za kilka lat. Okolice Strefy Kultury cały czas się rozwijają, dlatego ATAL Olimpijska wydaje mi się rozsądnym kierunkiem.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• mieszkanie w pod miastem Liczba postów: 29 Grupa: Nieruchomoś... Dla osób zainteresowanych wynajmem lokalu komercyjnego, https://www.mieszkania.inter-bud.pl oferuje różne opcje w Krakowie.
  • Mieszkanie w Warszawie, czy pod miastem? Liczba postów: 210 Grupa: Nieruchomoś... Przy ostatnich poszukiwaniach mieszkania najbardziej zniechęciły mnie niekończące się formalności i osobne umowy na wszystko. Zaczęłam więc rozglądać się za pro...
  • Mieszkanie w Warszawie - gdzie ? Liczba postów: 59 Grupa: Nieruchomoś... Zainteresowanym tematem mogę polecić ofertę, z której sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem nowego domu lub mieszkan...
  • kupno mieszkania Liczba postów: 836 Grupa: Nieruchomoś... Ja mogę Wam powiedzieć że jeśli macie problem z sprzedażą nieruchomości lub po prostu zależy Wam na czasie to skontaktujcie się z https://transakcja24.pl/skup-k...
  • Pułapki deweloperskie? Liczba postów: 235 Grupa: Nieruchomoś... Na stronie https://www.warynski.pl/ znajdziecie ofertę dewelopera Waryński, który zajmuje się sprzedażą oraz wynajmem nieruchomości. Szczegółowe informacje o ic...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21414 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 200

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */