Nietypowe inspiracje

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7  ▸

24 maja 2016, 15:03

Zgadzam sie: good 0 bad

Taki dom czy mieszkanie mogłoby ciekawie wyglądać pod warunkiem, że jest bardzo dobrze zaprojektowane. Ja raczej postawię na styl nowoczesny swojego mieszkania Bydgoszcz.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 maja 2016, 12:18

Warto pomyśleć również o designerskich,stylowych meblach,które będą ponadczasowe,akurat pod tym względem zapraszamy na www.Designer.ski gdzie każdy znajdzie coś dla siebie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 maja 2016, 13:02

Co myślicie o takich motywatorach jak tu http://plakatynasciany.pl/dekoracje/motywacyj ne/ w formie plakatów? Ja zastosowałam takie rozwiązanie w kuchni, ściana była pusta, teraz wygląda fajnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 maja 2016, 08:22

wiadomo, że dobry projektant potrafi z każdego mieszkania zrobić perełkę. My kupiliśmy w starej kamienicy bardzo zaniedbane mieszkanie a teraz wygląda wspaniale, każdy nam zazdrości ale to wszystko zasługa pani projektant z www.punktystyq.com.pl. Naprawdę polecam:)

Zgłoś | Cytuj | Link

31 maja 2016, 12:01

Ja tez mieszkam w kamienicy, mamy więc duże wnętrza, bardzo przestronne pokoje, ale nie wysokie, bo mieszkamy na ostatnim pietrze. Ale bardzo lubię to mieszkanie:), a urządzone w klimacie starej kamienicy jest jeszcze piekniejsze - takie właśnie inspiracje i projekty wnętrz znalazłam na www.maxmag.pl.
Zatem, jeśli mieszkacie w kamienicy, to dobrym pomysłem jest podkręcenie klimatu mieszkania w takim miejscu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 czerwca 2016, 12:25

Przykłady pięknych i nietypowych inspiracji z wykorzystaniem kamienia naturalnego we wnętrzu,znajdziecie na www.Kamieniarstwo.com.pl zapraszamy i chętnie pomożemy,odpowiemy na wszystkie pytania:)

Zgłoś | Cytuj | Link

15 czerwca 2016, 14:28

Ja mam bzika na punkcie lamp w mieszkaniach. Sama mam już ich tak wiele, że niedługo będę mogła otworzyć sklep :) Ostatnio wpadły mi w oko takie kinkiety: http://www.britoplighting.pl/Produkty,3830/Kinkiety_i_oswiet lenie_br_akcentujace/Rogna i już nawet znalazłam na nie miejsce :)

Zgłoś | Cytuj | Link

16 czerwca 2016, 11:37

Jeżeli szukacie nietypowych,oryginalnych inspiracji do wyposażenia,urządzenia swojego mieszkania,to polecam zwrócić uwagę na www.Belle-Amelie.pl gdzie fachowa obsługa pomoże podczas wyboru dekoracji,ozdób do domu,które odmienią każde wnętrze:)

Zgłoś | Cytuj | Link

19 czerwca 2016, 06:17

Znajomi wykorzystali regał sklepowe w kuchni. Efekt mnie całkowicie zaskoczył. Warto eksperymentować.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 czerwca 2016, 10:06

A możesz wstawić zdjęcie? Bo także jestem ciekawa jak takie dekoracje z wykorzystaniem regałów sklepowych sprawdziły się w domowej kuchni. Co do pozostałych ozdób,to chętnie pomożemy podczas ich wyboru,zaglądaliście już do nas?

www.Belle-Amelie.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Zakładanie firmy Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Planowanie efektywnej rekrutacji to kluczowy element w rozwijaniu każdej firmy. Profesjonalne podejście do poszukiwania talentów może znacząco zwiększyć szanse....
  • Zastanawiam się nad zamówieniem mebli na wymiar Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Przy wyborze firmy do mebli na wymiar kluczowe jest dokładne sprawdzenie opinii i portfolio, doświadczenia na rynku oraz referencji od poprzednich klientów, a t...
  • myślę o kupnie eleganckich kalendarzy Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć wszystkim, myślę o kupnie eleganckich kalendarzy dla zespołu jako prezent świąteczny. Chcę, żeby były nie tylko ładne, ale też naprawdę przydatne w pracy....
  • Gładzie robić czy nie? Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Kwestia gustu grunt napewno. Co do gładzi, kto co chce, może mąż chce lustro na ścianie. To już indywidualna sprawa, moja żona chce Tynki CW. Bez gładzi, chce ś...
  • Wyposażenie kuchni Liczba postów: 501 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://gastromania.pl/kotly-gastronomic zne , na której znajdziecie ofertę mojego ulubionego sklepu internetowego Ga...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20469 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 217

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >