Nowe obicie na sofę

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

25 sierpnia 2015, 21:39

Zgadzam sie: good 0 bad

Osobiście uważam, że jednak warto samemu zrobić. W necie widziałem kilka poradników na ten temat. Co prawda sam nie odnawiałem sofy, ale krzesła już tak. Jak się robi powoli i dokładnie to da się to zrobić. To nie jest jakaś kosmiczna technologia pokroju NASA. Robiąc samemu można fajnie dopasować dany mebel pod siebie. Gdzieś w necie widziałem na obicie w patchwork. Obijając wspomniane krzesła użyłem materiału pikowanego:

http://hurtownia-akces.pl/home/1294-leo-plus- baza.html
Osobiście nie spotkałem nic tapicerowanego z takim materiałem, a wygląda świetnie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 września 2015, 12:41

Samemu warto wykonać takie obicie na sofę jeżeli się na tym znamy i jesteśmy na tyle kreatywni aby móc się tym zająć. Druga sprawa to same koszty,możesz sprecyzować ile wyniesie nas wykonanie takiego obicia?

www.DoOzdabiania.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 września 2015, 12:51

Bardzo podoba mi się ten materiał, naprawdę piękny i oryginalny. Chętnie wykorzystam pomysł w swoim domu.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 września 2015, 23:40

Dużo różnych tapicerek oferuje hurtownia Akces. Sprawdziłam sama, świetnej jakości materiały mają. No i cena nie jest kosmiczna, więc można się potem samemu pobawić i kreatywnie zaprojektować sofę na nowo. Koniecznie zajrzyjcie, mają świetną ofertę http://hurtownia-akces.pl/13-tkaniny-obiciowe :-)

Ten post był edytowany przez panna_zuzanna dnia: 22 września 2015, 23:41
Zgłoś | Cytuj | Link

27 października 2015, 12:24

Nowe obicia na sofę mogą być bardzo drogie,dlatego też porównywalnym będzie zakup nowej sofy w całości,kilka fajnych,ciekawych modeli znajdziecie na
www.MebleJeziorny.pl teraz wprowadziliśmy nowe,jesienne kolekcje mebli:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 listopada 2015, 09:37

Czasami wymiana takiego obicia może być droższe niż wymiana mebla na nowy. No, ale wiadomo, że niektórzy przywiazują się do rzeczy, które mają wartość i znaczenie sentymentalne. Wtedy wymiana takiej tapicerki jest w sumie bezcenna. Nawet jak niesie za sobą duże koszty.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 listopada 2015, 18:47

W wypadku mebli z prawdziwej skóry to rzeczywiście może być nieopłacalne. Ja tam u siebie już bym tego nie wymieniał tylko mam zamiar kupić nową

Zgłoś | Cytuj | Link

13 listopada 2015, 09:20

Wszystkie potrzebne produkty znajdziesz w hurtowni akces http://hurtownia-akces.pl/ Dobre ceny i szybka przesyłka

Zgłoś | Cytuj | Link

16 listopada 2015, 10:05

Polecam zerknąć również na www.Quadre.pl gdzie znajdziecie szeroki wybór stylowych,designerskich mebli,w tym również sof do swojego salonu,miła obsługa zawsze służy swoją pomocą:)

Zgłoś | Cytuj | Link

28 marca 2016, 19:00

Ja kupuję od lat tkaniny w http://www.artmeb.pl/ Mają ogromny wybór, szczególnie tkanin obiciowych. Sporo u nich dobrych wzorów, ostatnio kupiłam tam tkaniny w motywy kwiatowe i już uszyłam z nich poduszki : ) Plus za dobrej jakości lny.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Zakładanie firmy Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Planowanie efektywnej rekrutacji to kluczowy element w rozwijaniu każdej firmy. Profesjonalne podejście do poszukiwania talentów może znacząco zwiększyć szanse....
  • Zastanawiam się nad zamówieniem mebli na wymiar Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Przy wyborze firmy do mebli na wymiar kluczowe jest dokładne sprawdzenie opinii i portfolio, doświadczenia na rynku oraz referencji od poprzednich klientów, a t...
  • myślę o kupnie eleganckich kalendarzy Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć wszystkim, myślę o kupnie eleganckich kalendarzy dla zespołu jako prezent świąteczny. Chcę, żeby były nie tylko ładne, ale też naprawdę przydatne w pracy....
  • Gładzie robić czy nie? Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Kwestia gustu grunt napewno. Co do gładzi, kto co chce, może mąż chce lustro na ścianie. To już indywidualna sprawa, moja żona chce Tynki CW. Bez gładzi, chce ś...
  • Wyposażenie kuchni Liczba postów: 501 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://gastromania.pl/kotly-gastronomic zne , na której znajdziecie ofertę mojego ulubionego sklepu internetowego Ga...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20464 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 274

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >