Nowe mieszkanie w Rzeszowie

« Powrót do grupy: Moja budowa

8 października 2014, 11:02

Zgadzam sie: good 0 bad

Nowe mieszkanie w Rzeszowie - ile może kosztować i jaka okolica jest w miarę żywa ale i bezpieczna?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 października 2014, 11:43

W miarę żywa tzn co masz na myśli?:)
Jeśli chodzi o mieszkania w Rzeszowie, to na osiedlu Kolbego jest fajna inwestycja dewelopera http://www.perinvest.pl/ - może u nich?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 października 2014, 09:48

Program MDM zajmuje się dofinansowaniem młodych ludzi, którzy pragną zakupić własne mieszkanie. www.mieszkaniedlamlodych.com - skusisz się ?

Zgłoś | Cytuj | Link

22 grudnia 2014, 10:23

Użytkownik Margerytka napisał: Nowe mieszkanie w Rzeszowie - ile może kosztować i jaka
okolica jest w miarę żywa ale i bezpieczna?

Hej,
Jak szukasz ofert to poprzeglądaj sobie oferty rynku wtórnego na http://www.nieruchomosci-kat.pl/domy/w_rzeszo wie/
Cena w dużej mierze uzależniona jest od lokalizacji ;). W centrum zapłacisz więcej niż np 5km od centrum.
Co do osiedli to ja polecam Ci najlepiej jakieś nowe, gdzie mieszka dużo młodych ludzi

Zgłoś | Cytuj | Link

9 lipca 2019, 08:39

Fajne bloki budują na kwiatkowskiego, choć tam są spore korki w godzinach szczytu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Remont mieszkania Liczba postów: 239 Grupa: Moja budowa Witam, Baluss www.baluss.pl to firma, oferująca bogaty wybór elementów balustrad oraz uchwytów do szkła, bardzo dobry do nowoczesnych i eleganckich konstrukcji...
  • Podatki Liczba postów: 69 Grupa: Moja budowa Jeżeli potrzebujecie doradztwa z zakresu prawa lub podatków, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę kancelarii Ziobrowski Tax&Law - rejestrac...
  • Materiały remontowe Liczba postów: 14 Grupa: Moja budowa Mi to remont głównie kojarzy się ze sprzątaniem, takimi czynnościami jak wywóz gruzu Ojj tak ... działo się u mnie sporo kilka lat do tyłu i więcej takiego remo...
  • Logistyka dla e-commerce Liczba postów: 7 Grupa: Moja budowa Prowadzę firmę od 2018 roku i przez długi czas płaciłem spore pieniądze za biuro w centrum. W pandemii przeszedłem na pracę zdalną i okazało się, że fizyczne bi...
  • W czym przechowywać rzeczy na budowie? Liczba postów: 9 Grupa: Moja budowa Jeśli ktoś potrzebuje porady odnośnie trwałości narzędzi, warto zwrócić uwagę na możliwość regeneracji zużytych elementów. rzepy do szlifierki można wymienić, g...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19900 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 125

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >