Nowe projekty domów

« Powrót do artykułu: Nowe projekty domów | « Powrót do grupy:

13 czerwca 2017, 11:33

Zgadzam sie: good 0 bad

Świetne realizacje znalazłem w portfolio na stronie www.elementalstudio.pl gdzie widać że naprawdę każdy detal jest ważny. Cenię sobie taką precyzję u architektów.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• budowa domu - porady Liczba postów: 425 Grupa: Trudne tema... Jestem w trakcie budowy domu i niektóre kwestie zdecydowanie mnie przerastają. Obecnie zastanawiam się jaki grunt do powierzchni chłonnych wybrać. Kompletnie si...
  • Kto był w Turcji? Jak teraz wygląda lotnisko w Ant... Liczba postów: 2 Grupa: Pasje forum... Lecicie pod koniec sierpnia? My właśnie wróciliśmy w zeszłym tygodniu. Też byliśmy z dziećmi, więc doskonale rozumiem, czemu pytasz o kolejki. My przeszliśmy ko...
  • Dobra restauracja Liczba postów: 371 Grupa: Domy szereg... Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie ofertę klimatycznej restauracji American House w Warszawie - restauracja dla dzieci warszawa . Jeżeli jesteście z...
  • Kosmetyki dla mężczyzn? Liczba postów: 166 Grupa: Pasje forum... Panowie nie są specjalistami w wyborze kosmetyków. Często też mają ich zwyczajnie za mało, albo liczą, że to żony będą im je kupować. Często tak się dzieje. Naw...
  • Wymiana drzwi wewnętrznych Liczba postów: 48 Grupa: Montujemy o... Super jeśli mamy środki i możliwości, aby wymienić na nowe drzwi wewnętrzne. Cały dom może wyglądać inaczej. I nawet jeśli dalej mamy stare futryny drewniane ,....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19970 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 130

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >