Nowoczesne meble modułowe

« Powrót do artykułu: Nowoczesne meble modułowe | « Powrót do grupy: Wnętrza

11 lipca 2016, 19:45

Zgadzam sie: good 0 bad

Modułowe meble kupiłam sobie do kuchni w Agacie, mam teraz tak dopasowane, ze nie zostało żadnej wolnej przestrzeni, super są.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 lipca 2025, 15:43

Jak szukacie funkcjonalnych mebli do kuchni czy salonu, ale takich bez „gotowca z katalogu”? Sprawdźcie: https://www.swiatmebli.pl/modulpro/ system MODULPRO daje sporo opcji personalizacji, a do tego wygląda nowocześnie i schludnie. Można się pobawić układem, kolorystyką, wszystko złożone na wymiar. Fajna opcja dla tych, co chcą coś swojego.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 lipca 2025, 03:04

Nowoczesne wnętrza to głównie indywidualność i funkcjonalność. Przy takich projektach warto rozważyć szafy na wymiar Warszawa, które można idealnie dopasować do każdego pomieszczenia. Dzięki temu nie tylko optymalizujemy przestrzeń, ale tworzymy unikalne miejsce, które łączy nowoczesny design z codzienną wygodą.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 lipca 2025, 19:01

Zmieniłam koncepcję sypialni i szukam teraz łóżka w ciemnym, klasycznym drewnie. Na stronie UnoDesign wpadło mi w oko jedno konkretne łóżko ciemne drewno – wygląda bardzo solidnie i elegancko. Myślę, że to będzie strzał w dziesiątkę.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 lipca 2025, 19:25

Ktoś poleca meblościankę do pokoju z Kornelo Meble? Szukam czegoś w jasnym kolorze, co będzie pasować do mojego wnętrza i dobrze wykorzysta przestrzeń. Fajnie by było poznać opinie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 sierpnia 2025, 09:18

Meble kuchenne jak i meble młodzieżowo dziecięce, do sypialni, łazienkowe, systemowe, tapicerowane, regały, biurka i wiele więcej z łatwością wybierzecie w https://www.mebledarlowo.pl/ Wszystkie dostępne u nich propozycje wykonane są z wysokiej jakości materiałów co gwarantuje ich trwałość. Pozytywnie zaskoczy Was u nich też przystępna cena oraz fakt że realizują oni również meble kuchenne na wymiar. Aranżacja każdego pomieszczenia z ich ofertą jest bardzo łatwa. Koniecznie do nich zajrzyjcie a z pewnością zakupy będą udane.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 sierpnia 2025, 10:55

modułowe meble to super opcja jak się lubi zmiany i chce mieć coś bardziej swojego niż gotowe zestawy z sieciówki szkoda tylko że większość jest z mdfu bo jak ktoś szuka bardziej naturalnej i nowoczesnej opcji to warto pomyśleć o mpb ma fajną strukturę jest trwała i wygląda dużo lepiej niż płyty z okleiną a jak się dobrze zaplanuje to można zrobić naprawdę ciekawą zabudowę do salonu bez pomocy architekta

Zgłoś | Cytuj | Link

wczoraj, 17:50

Ostatnio przystanęłam przy ofercie sklepu Piko https://piko-obrusy.pl/, która obejmuje obrusy drukowane, wyglądające bardzo oryginalnie. Zastanawia mnie, czy takie wzory są uniwersalne, czy raczej pasują tylko do określonych wnętrz. Jak myślicie, czy da się je dobrze dopasować do tradycyjnych mebli? Mam też pytanie, czy takie nadruki długo utrzymują intensywność kolorów po praniu i przy częstym użytkowaniu.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20155 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 266

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >