Nowoczesny gabinet

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

19 listopada 2013, 17:34

Zgadzam sie: good 0 bad

Co sądzicie o gabinetach w ogóle? Czy w dobie kiedy większość rzeczy robimy na komputerze gabinety w ogóle jeszcze się robi. U nas bez tego się nie obejdzie, bo mąż pracuje w domu i papierzyska wszędzie fruwają, więc pokój gościnny przerabiamy na gabinet. Powiem tak - widzieliśmy wiele różnych mebli, ale najbardziej spójne wydaje nam się zamówienie mebli typowo biurowych u architektów projektujących biura. Zależy nam na spójności i solidności, no i żeby wnętrze było odpowiednie do pracy, a nie znowu jakiś schowek z https://logicpoint.pl/biurko-dla-gracza/ na środku. Co sądzicie o takim rozwiązaniu, czy ktoś z was korzystał z podobnych usług, podczas urządzania domowego gabinetu?

Ten post był edytowany przez MariaWolek dnia: 1 grudnia 2017, 15:17
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 listopada 2013, 23:44

Ja osobiscie uwazam ze gabinet jest swietnym pomyslem, poniewaz tak jakby mozna zostawic tam nasza prace i nie miec jej ciagle w glowie. Wejscie do takiego gabinetu mozna uznac za normalne przyjscie do pracy, a po wyjsciu sie wraca do domu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 listopada 2013, 08:50

ja z racji zawodu (prywatny przedsiębiorca) potrzebuję gabinetu, biura, które urządziłem właśnie w domu, ale uważam właśnie, ze potrzeba posiadania gabinetu zależy teraz ściśle od pracy jaką wykonujemy

Zgłoś | Cytuj | Link

22 listopada 2013, 19:56

Zgadzam sie: good 1 bad

Przy takich typu prac jak Więcławski to mysle ze jest to bardzo duzy komfort. Rano nie trzeba gonic do gabinetu i stac w korkach. Mozna ustalic elastyczne godziny pracy. Praca jest zawsze w domu gdy cos sie przypomni.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 listopada 2013, 19:16

no tak to jest w moim przypadku właśnie, że biurowe rzeczy załatwiam z domu, z gabinetu, prowadzę firme budowlaną

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 listopada 2013, 10:49

Zgadzam sie: good 1 bad

jestem adwokatem, więc nie wyobrażam sobie pracy w domu- a niestety często w domu pracować muszę - bez gabinetu. Rodzina wie, a szczególnie dzieci, że jak tatuś w gabinecie to znaczy, że przeszkadzać nie można. Idealna sprawa dla osób przenoszących obowiązki biurowe do oazy domowej :)

Zgłoś | Cytuj | Link

1 stycznia 2014, 17:42

dokładnie tak, ja swój gabinet urządziłem w bydgoskich meblach, ale nie mam tam niezliczonej ilości szafek, i tak najważniejsze jest biurko

Zgłoś | Cytuj | Link

8 stycznia 2014, 23:05

ja np robie projekty szkoleniowe i potrzebuje miec biurko ale tez duzo pulek na ksiazki, scenariusze i dokumenty wiec jak widzialem bydgoskie meble to wlasnie jest dokladnie to czego potrzebuje

Zgłoś | Cytuj | Link

14 stycznia 2014, 22:27

Jak ktoś pracuje w domu to gabinet czy miejsce do pracy jest konieczne, bo bez niego to człowiek jest w pracy 24h na dobę :-)
Ja swój pokój urządziłam sama i na razie spełnia funkcje, do których został stworzony ;-) Ale moja kuzynka ostatnio projektowała gabinet w domku jednorodzinnym.
Bardzo piękne meble gabinetowe są tutaj... np. ten fotel http://luxdesign.com.pl/produkt/129/1/all/fot el-egg-chair-skora

Zgłoś | Cytuj | Link

15 stycznia 2014, 09:02

Z własnego doświadczenia wiem jak bardzo ważny jest wygodny fotel, niestety wiele godzin pracy przy biurku robi swoje.Dla mnie odpowiedni jest taki jak tutaj

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble tapicerowane Liczba postów: 203 Grupa: Najnowsze t... Tak sobie myślę, że nie każdy od razu wie, jak dopasować meble na wymiar do konkretnego pomieszczenia. A tu ważne są proporcje, kolory i funkcjonalność. Trafiła...
  • Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 102 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
  • kupno mebli Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Jeżeli szukasz ciekawych rozwiązań np. do sypialni, to zajrzyj tutaj https://www.superszafy.pl/ Fajnym pomysłem jest łóżko z zabudową.
  • Podłoga Liczba postów: 130 Grupa: Najnowsze t... Superparkiet https://superparkiet.pl/ to jedna z czołowych firm w Polsce specjalizujących się w dostarczaniu najwyższej jakości podłóg. Dysponując czterema prof...
  • Które meble biurowe? Liczba postów: 648 Grupa: Najnowsze t... W czasie urządzania domowego biura wiele osób zastanawia się, czy krzesło na kółkach to dobry wybór. Ja też miałem wątpliwości, ale trafiając na ciekawy artykuł...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19802 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 249

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >