Gość: derrickfy3 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline E-Rzecznik marki King Klinkier fachowiec
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Emill majster
|
Ja ze swojej strony mogę polecić szklane dodatki, na przykład w formie blatów na stół czy komodę. Bardzo nowocześnie i estetycznie to wygląda. Sam mam takie od https://www.rkglass.pl/ornamenty/ i jestem zadowolony. |
|
| |
Gość: Ziggy praktykant |
|
|
| |
offline forumowiczka1990 doświadczony
|
Nowoczesne meble znajdziesz w MebloModa. Mają swoje salony w Poznaniu i Gorzowie Wielkopolskim ale nie ma problemu, żeby zamówić meble online. Polecam narożniki od nich :) |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Kallas fachowiec
|
Piękne i niepowtarzalne doniczki, osłonki i dekoracje które rewelacyjnie uzupełnia wnętrze znajdziecie zaglądając do sklepu https://lovepots.pl/kategoria-produktu/donicz ki/doniczki-duze/ |
|
|
Nowoczesny salon
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Wykonaj samemu dekoracje ścian Liczba postów: 140 Grupa: Ciekawe pom... Cegła. Można zrobić tylko na jednej ścianie. Pewnie też da radę zrobić na fragmencie. Tylko trzeba mieć pomysł na to. Elabrick z OBI i można kłaść samemu nawet....
- Mieszkanie Liczba postów: 53 Grupa: Ciekawe pom... Komfort mieszkania to nie tylko metraż, ale też otoczenie i dostęp do komunikacji. Enklawa Ursynów przy Kłobuckiej 23A mają funkcjonalne rozkłady mieszkań i jes...
- Czy kort tenisowy to dobry pomysł? Liczba postów: 27 Grupa: Ciekawe pom... Wpadłam tam przypadkiem i zaskoczyło mnie, jak szczegółowo opisane są różne lokalizacje. Na Ranking kortów do squasha masz wszystko: standard, szatnie, grafiki,...
- Stara cegła na ścianie Liczba postów: 226 Grupa: Ciekawe pom... A co sądzicie o cegłach dostępnych na stronie Ceglany Renesans ? Widziałam kilka świetnych wzorów. Wiem, że będą u mnie się doskonale prezentować :)
- Dodatki do domu jako prezent ślubny? Liczba postów: 37 Grupa: Ciekawe pom... No ja myślę, że takie prezenty są super! Bardzo praktyczne