Witam, piszę ponieważ szukam pomocy w rozgryzieniu jednej kwestii. Otóż około 20 lat temu moi rodzice zaczeli budować dom. W sąsiedztwie było juz kilka domów i nasz graniczyć miał z takim jednym z nich. Podczas budowy domu nie wiem dlaczego postanowiono przesunąć budowe dalej od drogi zbilżając się tym samym bliżej do granicy działki sąsiada i jego domu. Odległośc jaka powstała jest niewielka może 1 metr. Ścaiana naszego domu jest ścianą szczytową tylnia i nie ma wniej okien jest to tył budynku. Piszę do Was z zapytaniem czy podczas odbioru budynku inspektorzy terenowi mogą się do mnie przyczepić o to. Chciłbym dokończyć budowę tego domu i w nim zamieszkać. Z góry dziękuję za pomoc. pozdrawiam
Odbiór bydunku który był budowany przez 20 lat
Ostatnio na forum
- Praca dla Kosztorysanta Liczba postów: 18 Grupa: Zanim wybud... W takim razie jeżeli przyszedł moment na zmianę pracy, jednak chcielibyście do tego podejść w odpowiedni sposób sprawdzając sobie różne możliwości zawodowe i te...
- podatki i oplaty lokalne Liczba postów: 18 Grupa: Zanim wybud... Jak najbardziej jeśli prowadzimy własną działalność to ja również jestem zdania, że coraz więcej na sam temat podatków powinniśmy wiedzieć. Jak dla mnie bardzo....
- Jak zdobyć uprawnienia budowlane. Liczba postów: 33 Grupa: Zanim wybud... Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie największa platforma szkoleniowa on-line, która pomoże Wam przygotować się do służby w policji - testy do policji...
- szambo Liczba postów: 2 Grupa: Zanim wybud... Mieszkam na wsi i mam szambo, więc wiem, co to znaczy walczyć z zapachami i zapychaniem. Od kiedy stosuję Biofos Professional, problem praktycznie nie istnieje....
- Budowa pawilonu nad istniejącą siecią uzbrojenia t... Liczba postów: 13 Grupa: Zanim wybud... Jeśli planujesz otworzyć coś własnego i nie chcesz przepłacać za lokal, Pawilon handlowy to naprawdę ciekawa opcja. Szybki w realizacji, wygląda nowocześnie i d...