Gość: piotrrzekiecki praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Modrzew praktykant |
Ja oczywiscie postąpiłem podobnie. Najpier zamontowałem specjalne filtry, póżniej podłączyłem urządzenia. Wiadomo, ze teraz urządzenia domowe nie mają jakiejś długiej żywotności, ale po co zmieniać pralkę co dwa lata, jak można zmienic ją dopiero za 6-7 ;) |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Studniarz.waw.pl inżynier
|
|
|
| |
Gość: nyllkos praktykant |
A moim zdaniem lepiej zainwestować w urządzenie uzdatniające wodę, ponieważ odwiert studni głębinowej jest znacznie droższy niż takie urządzenie i koszty jego eksploatacji. No i wszystkie potrzebne urządzenia do studni też swoje kosztują. |
|
|
Odpowiednie filtrowanie wody
«
Powrót do artykułu: Odpowiednie filtrowanie wody | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Przytulny, nowoczesny dom Liczba postów: 73 Grupa: Budowa i re... Często dopiero oglądając projekty, człowiek uświadamia sobie, że pewne rozwiązania są zupełnie niepraktyczne. Dlatego warto poświęcić czas na spokojne porównani...
- Ile kosztuje budowa domu? Liczba postów: 963 Grupa: Budowa i re... Zastanawiam się, jak to wygląda w praktyce z wynajmem sprzętu na budowie. Wczoraj rozmawiałam z kumplem, który robił większą inwestycję i mówił, że wynajem pomp...
- Jak wybrać odzież chroniącą przed działaniem wysok... Liczba postów: 3 Grupa: Budowa i re...
- Największe szyby ognioochronne dostępne na rynku i... Liczba postów: 14 Grupa: Budowa i re... Achieve seamless old photo restoration online for free. Restore old photos by removing blurriness, enhancing faded colors, and reviving lost details, turning th...
- „Żółta” pianka pistoletowa „Okna i Drzwi” - nowość... Liczba postów: 17 Grupa: Budowa i re... Hej wszystkim! Ostatnio sporo myślę o ryzykach w cyfrowych formach rozrywki, bo sam regularnie zaglądam na https://888starz-polska.com/opinie/ gdzie można znale...