![]() Gość: piotrrzekiecki praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Modrzew praktykant |
Ja oczywiscie postąpiłem podobnie. Najpier zamontowałem specjalne filtry, póżniej podłączyłem urządzenia. Wiadomo, ze teraz urządzenia domowe nie mają jakiejś długiej żywotności, ale po co zmieniać pralkę co dwa lata, jak można zmienic ją dopiero za 6-7 ;) |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Studniarz.waw.pl inżynier
![]() |
|
| |
![]() Gość: nyllkos praktykant |
A moim zdaniem lepiej zainwestować w urządzenie uzdatniające wodę, ponieważ odwiert studni głębinowej jest znacznie droższy niż takie urządzenie i koszty jego eksploatacji. No i wszystkie potrzebne urządzenia do studni też swoje kosztują. |
|
Odpowiednie filtrowanie wody
«
Powrót do artykułu: Odpowiednie filtrowanie wody | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Wylewka samopoziomująca: grubość i jakość wylewki... Liczba postów: 7 Grupa: Budowa i re... Warto rozważyć zastosowanie pianobetonu, który charakteryzuje się doskonałą izolacyjnością termiczną oraz łatwością w formowaniu równych powierzchni. Dzięki swo...
- Czy domy modułowe to przyszłość budownictwa? Liczba postów: 2 Grupa: Budowa i re...
- Co na elewację domu - może drewno? Liczba postów: 74 Grupa: Budowa i re... to interesujące
- Jakie nowoczesne rozwiązania warto wprowadzić, aby... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re...
- Recykling materiałów budowlanych Liczba postów: 157 Grupa: Budowa i re... Na materiały budowlane często trzeba wykonywać opakowania giętkie wykonane z folii. Tak aby idealnie zabezpieczyć towar w środku przed uszkodzeniami, rozsypanie...