Gość: Farfis praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline edita doświadczony
|
Na działce idealnie sprawdzą się siatki plastikowe czy to plecione, można oczywiście zamontować bramy i furtki co wydaje się bardzo uzasadnione. Tego typu asortyment znajdziecie na stronce www.teleport2000.pl do tego części metalowe, gwoździe, złączki i inne. Polecam. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline gjarek praktykant
|
|
|
| |
offline Drake90 majster
|
|
|
| |
Gość: Sokerw praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Taganti praktykant |
|
|
| |
Gość: Erent praktykant |
Kiedyś straciłem najlepszego przyjaciela, Azora, ponieważ nie potrafiłem zapewnić mu bezpieczeństwa. Od kiedy mój dom otoczony jest ogrodzeniem formy PŁOTBUD wiem, że Azor Junior nie podzieli losu swojego poprzednika. Zapewnij bezpieczeństwo bliskim! Sprawdź: http://www.plotbud.com.pl/ |
|
| |
Gość: Tyytus praktykant |
Ja bym wybrał zdecydowanie ogrodzenie trwałe, którego konstrikcja nie jest jakaś skomplikowana za bardzo. Po prostu stalowe, ja zamówiłem tu: http://www.stomar.com/pl/ogrodzenia.html |
|
| |
Gość: czarny80 praktykant |
|
|
| |
Gość: Dere praktykant |
|
|
|
Ogrodzenie działki
«
Powrót do grupy: Ogrodzenia i nawierzchnie
Ostatnio na forum
- Co na podjazd? Liczba postów: 755 Grupa: Ogrodzenia... Mało kto wie, że można zrobić podjazd z gresu 3 cm. Dobrze przygotowana podbudowa z kruszywa + odpowiedni montaż i to działa bez problemu. Wygląd nowoczesny, ła...
- kostka i specyfikacje Liczba postów: 614 Grupa: Ogrodzenia... Dopowiadając jeszcze w temacie ja postawiłbym na piękne kostki brukowe np. Wenecja, Bruk Poznański bądź Bruk Epoka Rustica. Pozdrawiam i życzę udanych zakupów!
- Plamy na kostce brukowej Liczba postów: 426 Grupa: Ogrodzenia... Być może jakieś grzyby lub rośliny zaczynają wyrastać. Warto w takim przypadku bardzo dokładnie wyczyścić kostkę, przede wszystkim na jej łączeniach.
- Jak zrobić samemu ogrodzenie? Liczba postów: 387 Grupa: Ogrodzenia... Wybór ogrodzenia jest naprawdę trudny. Jestem świadomym konsumentem, który ma jasno postawione wymagania i dlatego ciężko mi znaleźć coś, co sprosta moim oczeki...
- Jakie nowoczesne ogrodzenie wybrać. Liczba postów: 10804 Grupa: Ogrodzenia... The Crystal Pro Switch 30K Puffs Prefilled Pod Vape Kit is the ultimate in the Crystal Vape range, offering up to 30,000 puffs with a rechargeable battery and b...