offline ![]() Marchewa inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() kosier64 doświadczony
![]() |
No jak instalacja fotowoltaiczna ma niwelować koszty, to tylko rozwiązanie elektryczne. Innej opcji nie ma. Mogą to być tradycyjne grzejniki (słabo), piec (nie mam doświadczenia - wymaga tradycyjnej instalcji wodnej) lub panele na podczerwień. Mnie przekonuje ta ostatnia opcja. |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Kaama praktykant |
Panele na podczerwień dobrze dobrane do wielkości naszego wnętrza i zapotrzebowania na energię będą się dobrze sprawdzały. Wykonane na miarę będą pięknie wtapiać się w przestrzeń domu. Wszystkie te walory na etapie projektowania i tworzenia instalacji zapewni Eco Partner z Rokietnicy. którzy mają w tej metodzie grzewcze największe doświadczenie. |
| |
offline ![]() Marchewa inżynier
![]() |
|
| |
offline ![]() zaremba.radek majster
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Michał Wawa89 inżynier
![]() |
Jeżeli jesteśmy w temacie nowoczesnych rozwiązaniach to może komuś z was przyda się namiar na firmę, która oferuje nowoczesne rozwiązania w zakresie smart rozwiązań. Takie systemy ITS łączą w sobie bardzo dużo elementów i działań mających na celu usprawnienie szeroko rozumianego połączenia w zakresie komunikacji, sterowania i zarządzania ruchem. Takie rozwiązania może dostarczyć firma https://thinkit.pl/kontakt z Warszawy. |
Ten post był edytowany przez Michał Wawa89 dnia: 7 kwietnia 2022, 12:48 | |
|
Ogrzewanie elektryczne
«
Powrót do grupy: Ekologiczny i energooszczędny dom
Ostatnio na forum
- Wolny czas Liczba postów: 2 Grupa: Ekologiczny... Tak naprawdę to warto wejść na stronę internetową https://wewnetrzudomu.pl/ . Ja o tej stronie internetowej dowiedziałem się od mojego bardzo dobrego znajomego....
- Ekologiczne materiały Liczba postów: 39 Grupa: Ekologiczny... takie materiały z odzysku chyba się nie nadają do budowy. Wiem,że domy skandynawskie a pewnie pasywne również mają niesamowite wymagania budowlane i trochę bym....
- Energooszczędny dom jednorodzinny plus inteligencj... Liczba postów: 45 Grupa: Ekologiczny... Zobaczcie na drzwi aluminiowe zewnętrzne to drzwi o wysokiej izolacyjności termicznej. Moim zdaniem to jedna z najlepszych ofert. Zobaczcie na stronę i sklep...
- Wolny czas Liczba postów: 3 Grupa: Ekologiczny...
- Projektanci Wrocław – pracownia projektowa Liczba postów: 8 Grupa: Ekologiczny...