Ogrzewanie podłogowe w Twoim domu

« Powrót do artykułu: Ogrzewanie podłogowe w Twoim domu | « Powrót do grupy: Budowa i remont

28 lutego 2017, 10:28

Zgadzam sie: good 0 bad

Instalacja grzewcza Viessmanna pod podłogą sprawia że oprócz ciepłej podłogi ogrzewa się również całe mieszkanie. Jest sporo roboty z montowaniem, ale zrobili to za mnie fachowcy z firmy 3e-heating i jestem zadowolony.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 marca 2017, 12:06

Ogrzewanie podłogowe to bardzo fajna sprawa. Mam taką instalację w łazience. Sprawowała się genialnie do czasu. Teraz coś szaleje mi ciśnienie i nie wiem jak to rozwiązać. Zastanawiam się nad wymianą przetwornika ciśnienia czy jak to tam się nazywa. Znalazłem takie modele http://peltron.pl/kategorie_produktow/przetwo rniki-cisnienia/. Nie wiem jednak, czy to na pewno to jest przyczyną. :(

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 lutego 2018, 11:24

Skoro planujecie wykonać instalację grzewczą w swoim domu to mogę wam polecić stronę www.mojeinstalacje.com Znajdziecie tam szeroki wybór produktów niezbędnych przy budowie instalacji. Mają szeroką ofertę i dobre ceny.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 sierpnia 2022, 18:06

Według mnie zdecydowanie warto postawić na ogrzewanie podłogowe, które jest coraz częściej wybierane w przypadku nowych domów. Jednak liczy się to, aby wykonać w odpowiedni sposób projekt ogrzewania podłogowe i tutaj pomóc może https://remont.biz.pl/ogrzewanie/projekt-ogrz ewania-podlogowego/ ponieważ są w stanie się tym zająć i jednocześnie wystarczy że przy zakupie wszystkich materiałów z projektu u nich kwota wydana na projekt zostanie odjęta od zakupionych materiałów

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Zalety szkieletowych domów Liczba postów: 12 Grupa: Budowa i re... Rzeczywiście, temat budowy domu to nie tylko kwestia estetyki, ale też sporego zaangażowania finansowego i formalnego. Z tego, co czytałem, w przyszłym roku mog...
  • Brama garażowa z napędem Liczba postów: 412 Grupa: Budowa i re... Dla mnie istotne jest, żeby produkty, których używam do konserwacji bramy, były nie tylko skuteczne, ale też łatwe w aplikacji i trwałe. Na https://dbamyobramy....
  • Co to są tworzywa sztuczne? Podział wyrobów budowl... Liczba postów: 120 Grupa: Budowa i re... Recykling tworzyw to coraz ważniejszy temat w branży. Jeżeli poszukujecie informacji o sprzęcie do przetwarzania odpadów produkcyjnych, warto sprawdzić różne ro...
  • Co zrobić kiedy mróz wchodzi przez okno? Liczba postów: 14 Grupa: Budowa i re... W momencie gdy mróz "wchodzi" do domu, myślę że ważną kwestią może być rozważenie zmiany okien, na te z niższym współczynnikiem przenikania ciepła (Uw). Duzy wy...
  • Innowacyjne opakowania Liczba postów: 162 Grupa: Budowa i re... Zerknijcie na kartoniarki bo oferta na sprzęt do pakowania, która jest całkiem rozbudowana. Firma proponuje kilka wariantów tych maszyn, co daje większe możliwo...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20809 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 196

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >