offline ![]() Tomek111 fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() andrzej89 fachowiec
![]() |
Zarówno u Nas jak i siostry są okna Quelta tylko model Crown. Domy budowaliśmy w podobnym czasie. Powiem Ci, że do czego jak do czego, ale do okien na prawdę nie mogę się przyczepić. Dzięki dużej gładkości świetnie się je myje, okna 6 komorowe ze współczynnikiem przenikania Uw = 0,75 W/m2. Mają odpowiednie zabezpieczenia przed wyważeniem, szeroką gamę kolorów do wyboru ram i objęte są 5 letnią gwarancja. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Porek456 fachowiec
![]() |
Bardzo fajny wybór ;) Producent bardzo konkretny okna w terminie z fachowym montażem i 5 letnią gwarancją. Okna Quleta Pride wybrałem z tego powodu, że ma zabezpieczenie przed wyważeniem, ma niski współczynnik przenikania i nigdzie nie widziałem, żeby wybór kolorów ramy był tak duży. |
| |
offline ![]() Alonka31 inżynier
![]() |
|
Ten post był edytowany przez Alonka31 dnia: 16 października 2016, 17:38 | |
| |
offline ![]() Eldon32 fachowiec
![]() |
Maja bardzo niski współczynnik start ciepła, więc już wiadomo że będą świetne do nowych domów. Dodatkowo masz ogromną paletę barw przez antracyt po wiśnię. Wielofunkcyjna klamka zapewnia łatwe operowanie mechanizmami okna, a mikrowentylacja oraz ustawienie uchyłu okna są dostępne w zakresie dłoni. Osobiście jestem za, bo sam użytkuje je od dobrych 2 lat ten model, ale to Twój wybór. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Emilek43 fachowiec
![]() |
|
|
Okna QUELTA PRIDE
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Jakie okna wybrać? Liczba postów: 902 Grupa: Montujemy o... Według mnie warto korzystać z usług specjalistów, aby nie marnować swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem nowych okien lub drzwi do Was...
- Czy winda towarowa w firmie to dobry pomysł? Liczba postów: 8 Grupa: Montujemy o... Winda to dobry pomysł. Jak nie chcesz za dużo wydać na tą windę to pomyśl o zabudowie kabiny windy
- Okna do domu Liczba postów: 76 Grupa: Montujemy o... Szukacie dobrych okien i montażystów w mazowieckim, to plecam wam firmę stolarka premium
- okna pcv Liczba postów: 195 Grupa: Montujemy o... Jak szukacie dobrych okien plastikowych w dolnośląskim to polecam wam firmę ekoprofit.
- drzwi stalowe czy drewniane Liczba postów: 519 Grupa: Montujemy o... W przypadku gdy zależy nam na oryginalnym designie, opcją do rozważenia są drzwi wykonane na indywidualne zamówienie. Na temat możliwości personalizacji można p...