|  Gość praktykant | |
|  | |
| Reklamy Google | |
|  Gość: brygida42 praktykant | |
|  | |
| Reklamy Google | |
|  Gość: kat praktykant | |
|  | |
|  Gość: framek praktykant | |
|  | |
|  Gość: adamsj praktykant | |
|  | |
| Reklamy Google | |
|  Gość praktykant | |
|  | |
|  Gość praktykant | W pomieszczeniu o zwiekszonej wilgotności z minusową temperaturą na każdej szybie wystąpi takie zjawisko pod warunkiem że szyba będzie zimniejsza od ramy. Na drewnie nie ma nawet śladu lodu wiec po co ten wpis. Od kiedy drewno dobrze przewodzi ciepło? Bez sensu jest to zdjęcie chyba że ktoś chce komuś za wszelką cenę zaszkodzić. | 
|  | |
| offline  doktor praktykant  | [quote=""] | 
|  | |
| offline  doktor praktykant  | |
|  | |
| offline  doktor praktykant  | |
|  | 
Okna Szczecin-która firma najlepsza?
« 
				Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Ostatnio na forum
- Okna Domega - opinie Liczba postów: 23 Grupa: Montujemy o... W województwie Łódzkim jest taka firma MB Okno. Korzystałam z ich usług i szczerze polecam jeśli chodzi o okna Łódź :)
- Jakie okna wybrać- opinie Anex Liczba postów: 43 Grupa: Montujemy o... Jeśli szukasz firmy specjalizującej się w energooszczędnych rozwiązaniach okienno-drzwiowych do domów jedno- i wielorodzinnych to polecam https://effra.pl/. Ok...
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 558 Grupa: Montujemy o... W kontekście wymiany elementów w drzwiach, odpowiednio dobrana wkładka do zamka dostępna w sklepie klamki-drzwiowe.pl to ważny detal wpływający na codzienne uży...
- Okna energooszczędne klasy PREMIUM Liczba postów: 14 Grupa: Montujemy o... Zapoznaj się z artykułem o oknach pasywnych w darmowej gazecie budowlanej eFachowiec http://efachowiec.info/?site=numer_2011_ 2
- Wymiana okien - poszukuję firmy Liczba postów: 4 Grupa: Montujemy o... Witam wszystkich, Niebawem będę wymieniał okna w mieszkaniu. Potrzebuję solidnej firmy która wymieni mi okna na terenie Śląska ( Ruda Śląska) i obędzie się bez...